Çözüldü "fontreview.exe" Windows tarafından bulanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Teyarev

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 yeniden başlatınca hata veriyor. Hata bu çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam taramada virüsler çıktı hepsini temizledim. Ancak sorun düzelmedi şimdi SCANNOW denilen tekniği uygulayacağım arkasından diğer kodu da yapıştıracağım. Bu seferde düzelmezse ne yapacağım?
Düzelmezse temiz önyükleme yap ve sistemi yeniden başlat yeterli.
Ayarları eskiye döndürmendeki sebep nedir?

Bilerek temiz önyükleme dedim zaten. Eğer o çözüm olmasaydı hiç önermezdim.

Microsoft hariç her şey devre dışı olunca ve görev yöneticisinde hepsi devre dışı olunca sorun olmaz mı? Pek bilgili değilim de böyle mi devam edeceğim kullanmaya?

Sorun System. Vbe adlı dosyada imiş bu dosya tam olarak ne oluyor?

Zararlı oluyor. O kadar güveniyorsun ya, uyuyan Defender'ın bulamadığı zararlı oluyor. Laf dinleyip en başta yazılanı yapsaydın şimdiye çözülmüştü.

Sorunu buldum. Önyükleme yapa yapa buldum. Sorun System. Vbe adlı dosyada imiş bu dosya tam olarak ne oluyor?

Dosya ismine göre bir şey diyemeyiz. Konu başından beri diyoruz Defender yetersizdir ve sisteminize daha iyi bir AV kurun diye.

Kurup sistemi taratın. Bir zararlı kalıntısıdır sanırım.

Zararlı oluyor. O kadar güveniyorsun ya, uyuyan Defender'ın bulamadığı zararlı oluyor. Laf dinleyip en başta yazılanı yapsaydın şimdiye çözülmüştü.

Abi lütfen azarlayıp durma sorun başından beri bu programdaymış zaten. Ben 2004 sürümüne geçmeden önce bu sorun yoktu geçtikten sonra bu sorun çıktı.

Abi lütfen azarlayıp durma sorun başından beri bu programdaymış zaten. Ben 2004 sürümüne geçmeden önce bu sorun yoktu geçtikten sonra bu sorun çıktı.
Azarlamıyor sen de denilenleri yapmamakta diretiyorsun. Defender yetersiz olduğu için onu algılayamamış büyük ihtimalle. Bu bir zararlı kalıntısı gibi.

Azarlamıyor sen de denilenleri yapmamakta diretiyorsun. Defender yetersiz olduğu için onu algılayamamış büyük ihtimalle. Bu bir zararlı kalıntısı gibi.

Abi bir şey diyeceğim bu sistem vbe sorunun olduğu Media klasöründe çıktı, bir tane System var bir tanede System.vbe var bunu sileyim mi direkt? Tamam virüs programına da bakacağım.

Abi bir şey diyeceğim bu sistem vbe sorunun olduğu Media klasöründe çıktı, bir tane System var bir tanede System.vbe var bunu sileyim mi direkt? Tamam virüs programına da bakacağım.
Bilmediğin dosyaları elinle silme. Konu başında @r.yasar10 dediği gibi KIS indir tarat. Temiz önyükleme yap öyle kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…