Football Manager 2020 alınır mı?

Ortalama her kariyeri 10 küsür sene oynuyorum sonra bırakıyorum. Malum siteden bossmanler, regen çıkışlar, wonderkidler gibi şeylere bakmayı bi kaç oyun önce bırakmıştım. Onları hemen alınca zaten aşırı güçleniyorsun. Ben daha çok scouting yapıyorum kendim tarıyorum yardımcılarıma taratıyorum öyle oyuncu topluyorum. Oyunun 10 küsür sene sonra döngüye girmesi de gayet makul bence :D 10 küsür sene tahmini olarak 1k saat yapıyodur. Ben oyunu window moda alıp yanda bir şeyler izleyerek oynuyorum. O yüzden sürekli açık oluyor oyun :D Diğer oyunlarla kıyasladığın zaman 1 kariyer için hadi benim kadar oynamayan biri olsun 300 400 saat oyun süresi çok çok iyi bence. O kariyerden sıkılıp baştan alt liglerden bilmediğin ülkenin liglerinden başlanabilir. Oyun bi noktada baydığında ortalama bi kaç hafta girmeyip sonra yeniden kariyer açınca yine sarıyor :D
İşte o bende olmuyor. 🙂 Bir kariyer bittiğinde tekrar başlamak istemedim hiç. Ama farklı takımlara gittim. Mesela Manisaspor küme düşmüştü. Dedim çıkarayım şunları. Cidden güzel oluyor öyle. Ve 2-3 sene sonra maçları simule etmeye başlıyorum. Genelde de yeniyor takım. Bu yüzden 6-7 sene çabuk doluyor 😅

Ben aldım da oyun değişmiş 19'a göre sade tasarımı seviyordum ben karışık olmuş 2 saat oynadım bıraktım. İstersen 100TL'ye bırakırım oyunu sana.

Kolay gelsin oyunu ben alabilirim son fiyat ne olur
Ben aldım da oyun değişmiş 19'a göre sade tasarımı seviyordum ben karışık olmuş 2 saat oynadım bıraktım. İstersen 100TL'ye bırakırım oyunu sana.
Oyun duruomu hala

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı