Football Manager 2020 touch hakkında

Samko

Centipat
Katılım
30 Temmuz 2019
Mesajlar
63
Arkadaşlar Steam'den FM 20 aldım. Yanında da touch geldi fakat Touch'ın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.
Aydınlatır mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Steam'den FM 20 aldım. Yanında da touch geldi fakat Touch'ın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.
Aydınlatır mısınız?
Biraz daha yüzeysel, sadeleştirilmiş, basit versiyonu. Ayrıca tabletiniz varsa tablete yükleyebiliyorsunuz diye biliyorum.
 
Football Manager 2020 Touch'ta, oyunun temel unsurları olan takım oluşturma, taktikler ve Maç Günü görevlerine odaklanmak için maç öncesi ayrıntıları ve medya gösterisini atlayarak sezonda hızla ilerleyeceksiniz.

Tabloda hızla yükselmenizi sağlayan "Hızlı Sonuç" özelliğiyle Maç Günlerinde bile hızlıca ilerleyebilirsiniz. Böylece size ince ayarlar yapmak için bolca zaman kalır.

Derinlikten ödün verip oyunda hızla ilerlerken bile hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacaksınız, çünkü Touch, Football Manager'ın dünyaca bilinen güçlü veri tabanına sahiptir ve veri tabanında şunlar mevcuttur:

  • Oynanabilir 50 ülke
  • En iyi 130 lig
  • Menajerliğini yapabileceğiniz 2500'den fazla kulüp
  • Tamamen modellenmiş 500.000'den fazla oyuncu ve personel

Genç yeteneklerin hepsi burada! Potansiyellerini göstermeleri için uzun süre beklemenize gerek yok.Geliştirme Merkezi

Yeni, çok kapsamlı merkezde genç takıma yönelik faaliyetlerinizin kontrolünü tamamen elinize alın. İlk 11'e hazır olana kadar genç yıldızları kulübe vardıkları ilk andan itibaren geliştirin.Yenilenen Sözleşme Görüşmeleri

Yeni bir arayüz, sözleşmelerin şimdiye kadarki en hızlı ve en kolay şekilde görüşülmesini sağlarken yeni oynatılma süresi terminolojisi, oyuncuların ne sıklıkla oynamak istediğine ve bu istekleri karşılayıp karşılamadığınıza dair net bir bakış sunuyor.
Kulüp Vizyonu

Bir kültür geliştirin, gündemdeki hedefleri gerçekleştirmek için yönetim kuruluyla çalışın ve gelecek sezonlarda ilerleme göstermek üzere kulübünüz için bir yol planlayın.
İyileştirilmiş Grafikler

Yeniden tasarlanan oyuncu ve menajer modelleri, geliştirilmiş ışıklandırma ve yenilenmiş saha görselleri bugüne kadarki en iyi görünümlü maç deneyimini oluşturmak için bir araya geliyor.
Altın Nesil ve Rüya Transfer

Açılabilir yeni Altın Nesil ile aynı anda kendini gösteren son derece yetenekli genç oyuncu grubunu garantiye alın veya tek kullanımlık Rüya Transfer ile hayallerinizin oyuncusunu doğrudan kulübünüze transfer edin.
Kaynak steam
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı