Football Manager 2023-2024 transfer yaması var mı?

Sortitoutsi sitesinden güncellenmiş data update'i indirebilirsiniz. İndirdikten sonra Belgeler>Sports Interactive>Football Manager 2024>editor data(Bu dosya sizde olmayabilir yoksa kendiniz elle oluşturabilirsiniz) içine indirdiğiniz ZIP dosyasından .fmf bağlantılı dosyayı/dosyaları atın. Daha önceden editor dataya yama kurduysanız onları oradan kaldırmanız lazım yoksa yama düzgün çalışmaz(direkt silebilirsiniz yada yedekleyebilirsiniz). Ardından oyuna girip yeni kariyer modu oluşturun. Daha önceden açılmış bir save dosyasında yama çalışmıyor bilginiz olsun.
 
Sortitoutsi sitesinden güncellenmiş data Update'i indirebilirsiniz. İndirdikten sonra belgeler>sports ınteractive>football Manager 2024>editor data(bu dosya sizde olmayabilir yoksa kendiniz elle oluşturabilirsiniz) içine indirdiğiniz ZIP dosyasından .fmf bağlantılı dosyayı/dosyaları atın. Daha önceden editor dataya yama kurduysanız onları oradan kaldırmanız lazım yoksa yama düzgün çalışmaz(direkt silebilirsiniz ya da yedekleyebilirsiniz). Ardından oyuna girip yeni kariyer modu oluşturun. Daha önceden açılmış bir save dosyasında yama çalışmıyor bilginiz olsun.

FM 23 oynuyorum yanlış anlasılacak şekilde yazmışım kusura bakmayın 23 içinde var mı bu sitede?
 
FM 23 oynuyorum yanlış anlasılacak şekilde yazmışım kusura bakmayın 23 içinde var mı bu sitede?
Hocam bu senenin kış transfer sezonundan önceki data update var. Yani kış transfer sezonu henüz yok maalesef (Sitede 19 Ekim itibariyle FM23'E destek verilmeyeceği belirtilmiş o yüzden farklı bir kaynaktan indirebilirsiniz benim bildiğim yok maalesef)
 
Hocam bu senenin kış transfer sezonundan önceki data Update var. Yani kış transfer sezonu henüz yok maalesef (sitede 19 Ekim itibarıyla FM23'e destek verilmeyeceği belirtilmiş o yüzden farklı bir kaynaktan indirebilirsiniz benim bildiğim yok maalesef)

Hocam böyle yaptım ancak olmadı nerede bir hata var?

Hocam böyle yaptım ancak olmadı nerede bir hata var?

Editor data adında dosya kurdum ve yamanın içindeki tüm dosyaları attım ancak olmadı.
 

Geri
Yukarı