Çözüldü Football Manager 2024 gerçek logolar nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrcn18

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5 12400F
RTX 4060 TI
16 GB RAM
1TB SSD
Merhaba. FM'nin kendi sitesinde şöyle bir yama buldum:

Bunu nasıl kuracağım?

Çözüm

Bu siteden istediğiniz bir tanesini indirip Belgeler > Sports Interactive > Football Manager 2024 klasörüne girip graphich adlı bir dosya oluşturup onun içine atın.

O site FM oyununun kendi logosunu indirtiyor sanırım tam anlamadım.

Daha detaylı olarak şu videoya bakarak yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteden istediğiniz bir tanesini indirip Belgeler > Sports Interactive > Football Manager 2024 klasörüne girip graphich adlı bir dosya oluşturup onun içine atın.

Daha detaylı olarak şu videoya bakarak yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Bu siteden istediğiniz bir tanesini indirip belgeler > sports ınteractive > Football Manager 2024 klasörüne girip graphich adlı bir dosya oluşturup onun içine atın.

Teşekkürler hocam. Hocam bir de bu site güvenilir mi?

Hocam son olarak önereceğiniz bir paket var mı ve bunlar oyunu yavaşlatır mı? Çok teşekkürler.
Bu site de en güvenilir sitelerden biridir.

Ben çok büyük boyutlu olmadığı için genelde TCM Logos kullanıyorum. Yine de görüntüsü hoşunuza giden varsa istediğinizi indirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı