Çözüldü For Honor GPU Driver crashed hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar kütüphanemde For Honor duruyordu ben de indirmek istedim. Oyunu indirdiğimde ise oyun hata vermeye başladı ekte bulabilirsiniz. Oyuna giriş yapamıyorum herhangi bir overclock işlemi mevcut değil stok halde her şey. Sistemim ise profilimin ve yazının alt kısmında bulunuyor. Sistemim ve internet bağlantım çok çok yeterli. İnternete baktığımda ise böyle bir hatanın çözümünü bulamıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sürücü çok eski, 2017 yılına ait. İlk olarak bunu güncelleyin:

Sonra da NVIDIA sürücüsünü güncelleyin ve oyunun dosyalarını doğrulayın (Verify) uPlay içinden.
Son düzenleyen: Moderatör:

Sonra da NVIDIA sürücüsünü güncelleyin ve oyunun dosyalarını doğrulayın (Verify) uPlay içinden.

Çözüm

Nvidia sürücüsünü dün son sürümü ile güncelledim. HD graphics kısmı ise uyumlu değildir diyor. Acaba Nvidia denetim masasında yaptığım ayarlardan dolayı mı oyunun açılışında bu hatayı alıyorum ?

Intel'i bu yöntemle yüklemeyi deneyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun çözüldü çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı