Force feed back gerekli mi?

Bütçe
3500

Lionelturan

Centipat
Daha fazla  
Bir direksiyon seti almayı dusunuyorum 2. el ben Rampage V900'e karar vermistim fakat FFB gerekli diyen cok olmus. Ben G29'u denemistim eger FFB dediginiz olay sadece dagda tasta gidince direksiyonun titremesiyse ben o olayı zaten sevmedim. Onun haricinde baska yararı varsa bilgilendirir misiniz?

FFB'de direksiyonun donus hizi, dondurme sertligi ve biraktiginda toplama hizi gibi hareketler de mevcut. Bende FFB'li direksiyon seti kullaniyorum ama kapali kullaniyorum. Pek ihtiyac duymuyorum.

titreşimden ziyade gerçekçi tepki asıl olayı
örnek vermek gerekirse ets 2 de 80km hızla keskin viraj yaptığınızda direksiyonun vereceği tepki sizi zorlar yani direksiyon hakimiyet olayını sunmuş oluyor.
g29 dişli sistem olduğu için direksiyona uyguladığınız baskı sonucunda size tam gerçekçi tepki veremiyor. birden yumuşuyor birden sertleşiyor. thrustmaster ise kayışlı sistem onda daha gerçekçi tepkiler olduğunu duydum sadece ama denemedim. fakat gönlünüzden gelen hangisiyse tercihinizi siz seçin

titreşimden ziyade gerçekçi tepki asıl olayı
örnek vermek gerekirse ets 2 de 80km hızla keskin viraj yaptığınızda direksiyonun vereceği tepki sizi zorlar yani direksiyon hakimiyet olayını sunmuş oluyor.
g29 dişli sistem olduğu için direksiyona uyguladığınız baskı sonucunda size tam gerçekçi tepki veremiyor. birden yumuşuyor birden sertleşiyor. thrustmaster ise kayışlı sistem onda daha gerçekçi tepkiler olduğunu duydum sadece ama denemedim. fakat gönlünüzden gelen hangisiyse tercihinizi siz seçin
Evet. Disli sistemlerdeki verdigi tepkileri begenmedigim icin kapali kullaniyorum. Thrustmaster'in bir modelini kullanmistim ve cok iyiydi.

Bir direksiyon seti almayı dusunuyorum 2. el ben Rampage V900'e karar vermistim fakat FFB gerekli diyen cok olmus. Ben G29'u denemistim eger FFB dediginiz olay sadece dagda tasta gidince direksiyonun titremesiyse ben o olayı zaten sevmedim. Onun haricinde baska yararı varsa bilgilendirir misiniz?

Bende G29 var, FFB direksiyonun kendi kendine dönmesi/direnç uygulaması, bana kalırsa assetto gibi gerçekçi şeyler oynayacaksanız, lazım ama ETS türü sakin şeyler için gereksiz.

V900 bir arkadaşımda var. Snopy tarzı motorsuz bir direksiyon. O dönüş hissiyatı rahatsız etmiyorsa fiyatına bağlı alabilirsin. DFGT'de bakabilirsin.
dfgt 4000 ikinci eli biraz asıyor bütceyi o fiyat farkına deger mi bilmiyorum

V900'ü önermiyorum, paranızı çöpe atmayın. Bir hevesle almıştım, 1 yıldır dolap üzerinde duruyor.

Kronik bir sıkıntıdan mı yoksa hissaytı gerçekçi olmadıgı ıcın mı bos duruyor.

Kronik bir sıkıntıdan mı yoksa hissaytı gerçekçi olmadıgı ıcın mı bos duruyor.

Hissiyatı yok. ETS 2'de kesik kesik dönmesi, Forza'da direksiyonu algılamaması gibi sorunları var. Yaylı sistem olduğu için çok yoruyor, bir noktadan sonra sanki direksiyon ile kavga ediyormuşsun gibi oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı