EnesEfe2K
Hectopat
Arkadaşlar araca yaklaşık 1 hafta önce Tesla adında Android ekran taktırdık. Taktırmadan önce internetten videolarına baktık, satan arkadaşa sorduk her şey tamam istediğimiz gibi. Takıldı biraz kullandıktan sonra memnun kalmadık cihazdan. Bize işte kapı açık uyarısı arıza uyarısı olsun orijinal ekranında olan ne varsa hepsi olacak dendi ama öyle çıkmadı. Üstüne cihaz çok yavaş. Google mapsi açarken olsun uygulama yüklerken olsun çok yavaş çıktı. Hâl böyle olunca cihazı sökün dedik. Bu sefer de adamlarla papaz olduk, cihaz elimizde kaldı (araca takılı vaziyette). Size sorum şu; ben bu Android cihaza kapı uyarısı olsun, kilometre saati olsun, devir saati olsun ekranda görebileceğimiz ve hız konusunda daha iyi bir ROM bulabilir miyiz? Bulsak bile ROM cihaza uyar mı? Yardım istiyorum. Binlerce lira çöpe gitti resmen.
Not: Eğer isteyen olursa cihazın ayarlar kısmındaki detaylı bilgileri arabaya gidip atabilirim.
Not: Eğer isteyen olursa cihazın ayarlar kısmındaki detaylı bilgileri arabaya gidip atabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: