Ford Mondeo alınır mı?

T.t

Hectopat
1.5 ecoboost mondeo alınır mı? İkinci el piyasasında uygun geldi bana diğer araçlara nazaran. Kronik sorunları nelerdir? Çok yakıyor mu? Şehir içi kullanılacaktır.

Bence çok pahalı ülkemizde şu an ve fiyatına göre konforu daha üst klasman arabalar gibi degil. Çok yakmaz, 2.0 Ecoboost'lar Amerika'da yag haznesinin yere düşmesi gibi bir sorunla karşılaşıyorlardı ama bunlarda o sorun yok diye biliyorum.

Eger Ford istiyorsanız Focus alın derim. Yeni kasalar hot hatch gibi daha hoş duruyor, Mondeo biraz bozma executive sedan tarzı kalıyor yanında.

Gerçi o fiyatlara başka araçlara yönelmek daha iyi olacaktır şahsi düşüncemi sorarsanız. Bunlar çok pahalı şu günlerde.

Bence çok pahalı ülkemizde şu an ve fiyatına göre konforu daha üst klasman arabalar gibi degil. Çok yakmaz, 2.0 Ecoboost'lar Amerika'da yag haznesinin yere düşmesi gibi bir sorunla karşılaşıyorlardı ama bunlarda o sorun yok diye biliyorum.

Eger Ford istiyorsanız Focus alın derim. Yeni kasalar hot hatch gibi daha hoş duruyor, Mondeo biraz bozma executive sedan tarzı kalıyor yanında.

Gerçi o fiyatlara başka araçlara yönelmek daha iyi olacaktır şahsi düşüncemi sorarsanız. Bunlar çok pahalı şu günlerde.
Hangi araçlar var o fiyata bütçe 230-240 civarı.

Ne istediginize baglı, motor / kasa tarzı biraz daha detaylandırırsanız daha iyi yardımcı olunabilir.
Sedan/Suv farketmez dizel olursa daha iyi olur civic Rs benzinli sanırım dikkatimi çekti 182 Hp.
Aile aracı olursa daha iyi olur genç arabası olmasın.Qashqai beğendim ama biraz daha bekleyip alabilirim belki.

CVT'li bir araç almam şahsen ne kadar iyi bile olsa şanzımanı, eger seri olsun istiyorsanız Guilietta bakılabilir 1.4 TB yeterince hızlı. Paketine göre daha aile aracı gibi duranlar mevcut genç arabasından ziyade. Dizeli daha ekonomiktir ama hız açısından hafif geride kalıyor.

Gene dizel seri şık bir şey arıyorsanız A4 Quattro falan bakılabilir, kronik sorun olarak DSG şanzımanın mekatronigi mevcut ama. O tamir edildi ise daha iyi. Bakımlarda iyi para harcanıyor genede.

Yada güzel bir ufak SUV alın Kona gibi iyi olur. 🙂

CVT'li bir araç almam şahsen ne kadar iyi bile olsa şanzımanı, eger seri olsun istiyorsanız Guilietta bakılabilir 1.4 TB yeterince hızlı. Paketine göre daha aile aracı gibi duranlar mevcut genç arabasından ziyade. Dizeli daha ekonomiktir ama hız açısından hafif geride kalıyor.

Gene dizel seri şık bir şey arıyorsanız A4 Quattro falan bakılabilir, kronik sorun olarak DSG şanzımanın mekatronigi mevcut ama. O tamir edildi ise daha iyi. Bakımlarda iyi para harcanıyor genede.

Yada güzel bir ufak SUV alın Kona gibi iyi olur. 🙂
Önceden piyasa artmadan önce 2014 qashqaim vardı.Çok güzeldi şimdi fiyatı çok yüksek biriktirip onu alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı