Ford sierra 2.0 GLS alınır mı?

Sorunlarıyla baş edebilirmiyim sizce biraz uğraşmak istiyorum böyle şeyler ile. Elimdede kalsın istemem
Hocam inanın uğraşmak istediğiniz şeyler sorun çözmek olmasın. Hobi olarak emme manifoldunu, egsoz manifoldunu daha güçlü parçalarla değiştirebilirsiniz o zevk verir size fakat 10.000₺ harcayıp aynı sorunun devamını ettiğini görmek sizi üzmez mi?

Adam belli ki 100 150 binlik araçlara bakıyor. O paraya gidip alacağı konforlu, özelliği bol arabalarla başı ağrır.
Ağrımaz. Bizzat ben kullanıp deneyimlerim hala da bg serisi 92 model 323 kullanıyorum.

İfadeler: die
Ne alaka hocam ben mazda için konuşuyorum sierrada 1.5 motor mu var.
Alıntı yaptığınız mesajın içeriğini iyi okuyun. Mazda zaten 97'den önce tamamen karbüratörlüydü.

Elinde kalmaz ford sierra canavar gibidir. Parçasını rahat bulursun ustaların yanaştığı bir araba. Sıkıntı yaşamazsın.

1.5 motorlar enjeksiyonlu hocam? 89 94 model arası karbüratörlü bir seri var.
Buldugum araba 2.0 gls 93 model ankarada yaşıyorum usta veya parca konusunda kendimi şanslı görüyorum bi cesaret alıyım diyorum forumlarda eski araba elinde kalır falan diyorlar ama burda dopingimi aldım

Buldugum araba 2.0 gls 93 model ankarada yaşıyorum usta veya parca konusunda kendimi şanslı görüyorum bi cesaret alıyım diyorum forumlarda eski araba elinde kalır falan diyorlar ama burda dopingimi aldım
Onlara kalsa 2000 öncesi hicbir araba alınmaz. Babalarının golfüne jettasina binenler tavsiye veriyor. Hepsine sapliyorum 92 model mazda ile modlamasi kolay çok şükür.

Onlara kalsa 2000 öncesi hicbir araba alınmaz. Babalarının golfüne jettasina binenler tavsiye veriyor. Hepsine sapliyorum 92 model mazda ile modlamasi kolay çok şükür.
Mazda 323 daha bilindik bi arac benim tercih ettiğim insanı düşündürüyor cevrem alma elinde kalır uğraşamazsın diyorlar fakat onları dinliyecek gibi değilim

Mazda 323 daha bilindik bir arac benim tercih ettiğim insanı düşündürüyor cevrem alma elinde kalır uğraşamazsın diyorlar fakat onları dinliyecek gibi değilim

Ford sierra Türkiye'de en çok düşük bütçeli drift aracı yapılan 2 arabadan biri. Diğeri de laurel altima zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…