Ford sierra 2.0 GLS alınır mı?

Sorunlarıyla baş edebilirmiyim sizce biraz uğraşmak istiyorum böyle şeyler ile. Elimdede kalsın istemem
Hocam inanın uğraşmak istediğiniz şeyler sorun çözmek olmasın. Hobi olarak emme manifoldunu, egsoz manifoldunu daha güçlü parçalarla değiştirebilirsiniz o zevk verir size fakat 10.000₺ harcayıp aynı sorunun devamını ettiğini görmek sizi üzmez mi? :)

Hayır, o fiyatlarda Mazda 323 veya söylediğim diğer araçlar zor. Sierra şöyle bir güzel tercih olur;araç direkt enjeksiyonlu. Karbüratör sorunlarıyla falan uğraşmazsınız. Şanzımanda ne sorunu olduğuna bağlı olarak öneri yapabilirim anca.
Ne alaka hocam ben mazda için konuşuyorum 😂 sierrada 1.5 motor mu var.
Alıntı yaptığınız mesajın içeriğini iyi okuyun. Mazda zaten 97'den önce tamamen karbüratörlüydü.

Elinde kalmaz ford sierra canavar gibidir. Parçasını rahat bulursun ustaların yanaştığı bir araba. Sıkıntı yaşamazsın.

1.5 motorlar enjeksiyonlu hocam? 89 94 model arası karbüratörlü bir seri var.
Buldugum araba 2.0 gls 93 model ankarada yaşıyorum usta veya parca konusunda kendimi şanslı görüyorum bi cesaret alıyım diyorum forumlarda eski araba elinde kalır falan diyorlar ama burda dopingimi aldım 😅

Buldugum araba 2.0 gls 93 model ankarada yaşıyorum usta veya parca konusunda kendimi şanslı görüyorum bi cesaret alıyım diyorum forumlarda eski araba elinde kalır falan diyorlar ama burda dopingimi aldım 😅
Onlara kalsa 2000 öncesi hicbir araba alınmaz. Babalarının golfüne jettasina binenler tavsiye veriyor. Hepsine sapliyorum 92 model mazda ile modlamasi kolay çok şükür. 😂

Onlara kalsa 2000 öncesi hicbir araba alınmaz. Babalarının golfüne jettasina binenler tavsiye veriyor. Hepsine sapliyorum 92 model mazda ile modlamasi kolay çok şükür. 😂
Mazda 323 daha bilindik bi arac benim tercih ettiğim insanı düşündürüyor cevrem alma elinde kalır uğraşamazsın diyorlar fakat onları dinliyecek gibi değilim 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı