Hocam sizi geri çevirmek istemiyorum fakat gerçekten çok tehlikeli. Bütçeniz ne olursa olsun düşük başlayın.
Kaldıraç kullanmazsanız riskli sayılmaz.
O zaman risklidir. Bir sabah müdahale yapılır 10-15 kuruş düşerse siz de elinizdekini kaybedersiniz.Zaten düşük başlıyacağım, bir anda da kendimi dahi ilan etmiyeceğim, gerçektede dişinden tırnağımdan artırıp 1 çeyrek bir de gram altın aldım ama kaldıraçlarla denemek istiyorum bir de.
O zaman risklidir. Bir sabah müdahale yapılır 10-15 kuruş düşerse siz de elinizdekini kaybedersiniz.
Yok forex kullanmadım hiç. Kullanmayı da düşünmüyorum şu anda.Farkındayım. Bildiğiniz forex varsa güvenilir.
| Karda Olan Hesapların Oransal Dağılımı | Zararda Olan Hesapların Oransal Dağılımı |
| %27 | %73 |
Kaldıraçsız olarak TFX.Farkındayım. Bildiğiniz forex varsa güvenilir.
Kaldıraçsız olarak TFX.
selamlar, İDOLFX güvenilir ve baya ilgililer. ASIC lisansı var ve scalping imkanı da sağlıyorlar. biraz araştırdım spread oranları da iyi durumda, aklınıza yatarsa inceleyin YTDFarkındayım. Bildiğiniz forex varsa güvenilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.