Forge kurulmuyor

erenyildirimm_

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2020
Mesajlar
71
Çözümler
1
Yer
Ankara
Failed to run processor: javax.net.ssl.SSLHandshakeException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target See log for more details.

Minecraft'ta mod için Forge kuracağım ama bu hatayı alıyorum. Biraz araştırdım, galiba sertifikayı doğrulamak gerekiyormuş ama beceremedim. Denediğim birkaç çözüm başarısız oldu. Yardımcı olabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • 1.jpg
    1.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 109
  • 2.jpg
    2.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hata bende de var ne denediysem olmadı genelde sertifika hatası deseler de onları da denedim bir blog da orijinal Minecraft gerektiği yazıyordu onu da denedim ama yine olmadı. :/
 
denicem inş olur

1657285692340.png
bu siteden indirdim

olmadıı ):

bide 1.12.2 sürümünden sonrası kurulmuyor bende

düzgün bi çözüm lazım
formatta işe yaramdo

1657286214220.png


Bunlar var
 
Son düzenleme:
Java 17 kurup deneyin. Bende çözüldü.

Sorunu çözdüm. Sertifika hatası olduğu için Windows kurulumundan gelen bir hataydı büyük ihtimalle dosyalarımı koruyarak ayarlar>kurtarma>sıfırlama>dosyaları koru yaptım oradan da ön yüklü gelen program korumasını kapattım ondan sonra da sıfırladım bilgisayarı. Tekrar yükleyince sorun düzeldi. Java 17 zaten kuruluydu açılırken Java 17 lazım ama sertifika imzalarken hata veriyordu sorun büyük ihtimalle kayıt defterindeydi.

Yani nacizane tavsiyem bilgisayarı sıfırlamak :)
 

Geri
Yukarı