"form1.exe bilgisayarı kapatmanızı engelliyor" uyarısı

• Konuyu başlatan Me_Sa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 949

Me_Sa

Decapat
Daha fazla  
Bugün bilgisayara GTA 5 için Menyoo adında bir hile menüsü indirdim. Bilgisayar çok ısındığı için HP sağ olsun bilgisayarı soğumaya bırakayım derken Form1.exe ve G.exe bilgisayarınızı kapatmayı engelleiyor dedi. G.exe ve Form1.exe yi arattığımda virüs olduklarını ve nasıl silinecekleri için bilgiler var görev yöneticisinde görünmüyor ama bilgisayar kapatırken görünüyor ve kapatmamı engelliyor.

Menyoo'yu bende hep yüklüyorum. Virüslü değil. Önceden bulaşmış bir virüs olabilir.

Bugün bilgisayara GTA 5 için Menyoo adında bir hile menüsü indirdim. Bilgisayar çok ısındığı için HP sağ olsun bilgisayarı soğumaya bırakayım derken Form1.exe ve G.exe bilgisayarınızı kapatmayı engelleiyor dedi. G.exe ve Form1.exe yi arattığımda virüs olduklarını ve nasıl silinecekleri için bilgiler var görev yöneticisinde görünmüyor ama bilgisayar kapatırken görünüyor ve kapatmamı engelliyor.
Kaspersky ve MBAM ile sistem tam taratın. Virüs bulamazlarsa sağlam kayaya çarpmışsınız demektir. O zaman sıfırdan format atın.

Kanka her zaman diyoruz

1- 3. Parti yazılımlar yüklemeyin.
2- Bilgisayarında her zaman bir AV bulunsun
3- Galiba virüs yedin :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı