BayHarry
Hectopat
Hiç satin alan yok mu? Transitions kisminda alan kac kisi var, 500 600 kisi aldiysa sorun yoktur hocam.
Alan çok az hocam yorumda 5 tane falan var. Sizin başka bildiğiniz var mı?
Hiç satin alan yok mu? Transitions kisminda alan kac kisi var, 500 600 kisi aldiysa sorun yoktur hocam.
yakın zaman değil ama Ağustos gibi almıştım o zamanlar %30 vergi varken 130 civarı bir vergi odemistim şimdi %60 civarı bir şeyHocam yakın zamanda alan var mı? 600TL civarı formaya ne kadar vergi öderim kapıda?
Yakın zaman değil ama ağustos gibi almıştım o zamanlar %30 vergi varken 130 civarı bir vergi odemistim şimdi %60 civarı bir şey.
Hiçbir saticinin forma fotografinda logo olmaz teliften dolayi, Liverpool takim formasi diye de baslik atmazlar mesela, salah, arnold, Van dijk yazarlar basliga. O konuda bir sorun yok, logolu tescilli orijinal forma geliyor.
Bu satici iyidir 1 kez milan formasi almistim, alacaksan Player versiyon al 50 100 TL daha verip, baskisi cok daha kaliteli. Ama 1 beden buyuk al slimfit olur Player versiyonlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.