Formadan Beşiktaş logosu koptu

• Konuyu başlatan QTMQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 617

QTMQ

Femtopat
Daha fazla  
Formamım Beşiktaş logosu koptu ve bunu herhangi bir şekilde düzeltme şansım var mı? Kartal yuvası yapmıyormuş galiba. Dolap gibi uygulamalardan orijinal logo alıp ütüyle mi basayım?

Dosya Ekleri

• IMG20250313164239.jpg
    IMG20250313164239.jpg
    253,3 KB · Görüntüleme: 81
Ütüyle basma sonradan yapıştırma için iyi çözüm olmayabilir. Olduğun şehirde baskıcı var ise baskıcıya götür en iyisi, 10 saniyelik işi var max.
Ama logonun kalan parçaları bende yok dolap gibi uygulamalarda satılıyo veya başka bi yerden logo alabilir miyim sizin bildiğiniz

Hocam benimde güvenilir olarak alabileceğiniz yer Dolap uygulamasını önerirdim, başka bildiğim yok bu tarz logo, patch satan bir site.
Tamamdır çok saolun

Hocam benim de güvenilir olarak alabileceğiniz yer Dolap uygulamasını önerirdim, başka bildiğim yok bu tarz logo, patch satan bir site.

Hocam bir daha açtım kusura bakmayın ama bu formanın logolarının büyüklü değişirmi mesela ben M beden giyiyorum Lninki daha mı büyük olur.

Son düzenleme:
Hocam bir daha açtım kusura bakmayın ama bu formanın logolarının büyüklü değişirmi mesela ben M beden giyiyorum Lninki daha mı büyük olur.
Hocam kesin bir bilgim yok elimde sizi de yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla aynı oluyorlar. Ben her sene Tottenham forması alıyorum, ilk aldıklarım M idi sonra L ve XL formalar da aldım yıllar içinde ama logo boyutu gözlerim yanılmıyorsa hep aynı. Sadece bedene göre formanın arkasındaki numara ve isimin boyutu değişiyor.

Hocam kesin bir bilgim yok elimde sizi de yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla aynı oluyorlar. Ben her sene Tottenham forması alıyorum, ilk aldıklarım M idi sonra L ve XL formalar da aldım yıllar içinde ama logo boyutu gözlerim yanılmıyorsa hep aynı. Sadece bedene göre formanın arkasındaki numara ve isimin boyutu değişiyor.
Tamamdır hocam çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı