Format atabilir miyim?

Dostum sen bence hiç ISO dosyaları ile USB ile uğraşma. Ayarlar uygulamasını açarak güncelleştirme bölümünden kurtarma sekmesine tıklayarak bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine tıklayarak bilgisayarını sıfırlayabilirsin.
Eki Görüntüle 1093554

Format attı bile çoktan. Ayrıca temiz kurulum her zaman daha iyidir. 🙃

Dostum sen bence hiç İSO dosyaları ile USB ile uğraşma. Ayarlar uygulamasını açarak Güncelleştirme bölümünden Kurtarma sekmesine tıklayarak bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine tıklayarak bilgisayarını sıfırlayabilirsin.
Eki Görüntüle 1093554
Hocam sıfırlamak ve format atmak farklı şeyler değil mi ?

Dostum sen bence hiç İSO dosyaları ile USB ile uğraşma. Ayarlar uygulamasını açarak Güncelleştirme bölümünden Kurtarma sekmesine tıklayarak bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine tıklayarak bilgisayarını sıfırlayabilirsin.
Eki Görüntüle 1093554
Bir sürü mavi ekran alıyordum. O yüzden temiz kurulum tercih ettim.

Dostum sen bence hiç ISO dosyaları ile USB ile uğraşma. Ayarlar uygulamasını açarak güncelleştirme bölümünden kurtarma sekmesine tıklayarak bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine tıklayarak bilgisayarını sıfırlayabilirsin.
Eki Görüntüle 1093554

Format ile sıfırla arasında dağlar kadar fark var.
Ve öncelikle tüm mesajları okuyun arkadaş çoktan temiz kurulum yaptı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı