Format atabilir miyim?

Makaleler
1
Format atmayı hiç bilmiyorum, daha önce hiç yapmadım. Yaklaşık 3 senedir formatsız kullanıyorum. Ve mavi ekran yiyorum bir sürü. Temiz kurulum yapmak istiyorum. 0'dan elimde key yok. Yardımcı olur musunuz?

Atarsın tabi hocam. Elinde USB bellek var ise Windows 10 İSO dosyasını indir, bir yandan da rufus programını indir. Bunları indirdikten sonra geri dönüş yap yardımcı olalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada aklına takılan bir şey olursa soru olarak sorabilirsin bu başlığa.
Format atmayı hiç bilmiyorum, daha önce hiç yapmadım. Yaklaşık 3 senedir formatsız kullanıyorum. Ve mavi ekran yiyorum bir sürü. Temiz kurulum yapmak istiyorum. 0'dan elimde key yok. Yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarın laptop ise büyük ihtimalle Windows 10 single language sürümdür ve zaten key bios içerisinde gömülüdür. Otomatik tanır.

Yanlış bilgi
Hocam bu videoyu izleyerek yapin ben bu videoyu izleyerek yaptim hiçbir sorun cikmadi.

CD'siz programsiz format atiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu videoyu izleyerek yapin ben bu videoyu izleyerek yaptim hiçbir sorun cikmadi.

CD'siz programsiz format atiyor.

Format ile aynı değil bu, arkadaş bilgisayarı sıfırlıyor ve format diye yutturuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı