format atamıyorum

MusTy78

Megapat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Kafayı yemek üzereyim :)Cd rom arızalı netten farklı farklı xp sp3 iso indirdim WiNToBootic ile flash bellege yazdırdım fakat An Operating system wasn't found. Try Disconnecing any drivers that don't contain an operating system Press Ctrl+Alt+Del to restart hatasını verdi.
İşte resim:

Çözüm nedir
Dipnot:Biostan hiç anlamam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıos Formatınızı görmek için yapılandırma ayarıdır. Ve harici sorunları yapmaktır. Öncelikle Flash ile atmamalısınız. İso dosyasının boyutuna göre Cd veya Dvd 'ye çekmelisiniz. Sorunsuz koplayama yapmalısınız ki herhangi bir problem ile karşı karşıya gelmemelisiniz. Bu adımı geçtikten sonra İso 'yu neye çekmiş iseniz CD 'roma takılıyoruz , rest attıkdan sonra burası önemli her bilgisayardar farklıdır. F10 , F2 , Delete tuşlarına basarak Bıos menüsüne geliyoruz. Ardından Boot diyoruz ve CD'romu 1. Sıraya getiriyoruz. Kayıt ettikten sonra pc kendisine rest atacaktır. Ve Cd 'yi görüyor . Herhangi bir tuş basınız yazısı gelince bir tuşa basıyoruz ve Formatı başlatıyoruz. Bu dediklerimi İnternet üzerinden resimle format atımı yazarsanız size yardımcı olacaktır. İyi Forumlar..

Sayın GeForce CD Rom arızalı imiş.Flaş disk ile Xp format rahatlıkla atılabilir sakınca yok. Ayırca USB den format CD/DVD ile yapılana göre hem çok hızlı hemde daha sağlıklıdır. WinSetupFromUSB programını kullan işini görür.Nette araştır bu program ile nasıl atılıyormuş diye.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı