Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 5 Nisan 2020 #21 Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #22 Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Benim hatam unutmuşum . Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... WoeUSB yi nasıl kullanıcağım ? Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... How to Create a Bootable Windows 10 USB on Ubuntu - OMG! Ubuntu! bu sitedeki 18.04 Ubuntu ile aynı sürümü indirdim . Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ? Son düzenleme: 6 Nisan 2020
Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Benim hatam unutmuşum . Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... WoeUSB yi nasıl kullanıcağım ? Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... How to Create a Bootable Windows 10 USB on Ubuntu - OMG! Ubuntu! bu sitedeki 18.04 Ubuntu ile aynı sürümü indirdim . Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde WoeUSB ile yazdıracaksınız yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #23 Yeni görüyorum kusura bakmayın. Diskin boyutu tam gözükmüyor ise Gparted ile belleği formatla. Ondan sonra indirdiğin ISO dosyasını WoeUSB ile yazdıracaksın.
Yeni görüyorum kusura bakmayın. Diskin boyutu tam gözükmüyor ise Gparted ile belleği formatla. Ondan sonra indirdiğin ISO dosyasını WoeUSB ile yazdıracaksın.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #24 Mithat Berhan dedi: Yeni görüyorum kusura bakmayın. Diskin boyutu tam gözükmüyor ise Gparted ile belleği formatla. Ondan sonra indirdiğin ISO dosyasını WoeUSB ile yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Ne demek bazen bildirim gelmiyor . Kurmaya çalışırken donuyor bir anda mouse hareket dahi etmiyor . Gparted kulanmak için kurulumu yapmak zorunlu mu yoksa deneme sürümüde de kullanabilir miyim ?
Mithat Berhan dedi: Yeni görüyorum kusura bakmayın. Diskin boyutu tam gözükmüyor ise Gparted ile belleği formatla. Ondan sonra indirdiğin ISO dosyasını WoeUSB ile yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Ne demek bazen bildirim gelmiyor . Kurmaya çalışırken donuyor bir anda mouse hareket dahi etmiyor . Gparted kulanmak için kurulumu yapmak zorunlu mu yoksa deneme sürümüde de kullanabilir miyim ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #25 Düzgün Ateş dedi: Ne demek bazen bildirim gelmiyor Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam gelmemiş ben de şans eseri gördüm. Siz Ubuntu kurup masaüstünü gördünüz mü? Gparted ile belleği sadece bir defa biçimlendirmeniz yeterli o yüzden deneme sürümü de olur.
Düzgün Ateş dedi: Ne demek bazen bildirim gelmiyor Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam gelmemiş ben de şans eseri gördüm. Siz Ubuntu kurup masaüstünü gördünüz mü? Gparted ile belleği sadece bir defa biçimlendirmeniz yeterli o yüzden deneme sürümü de olur.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #26 Mithat Berhan dedi: Bilmiyorum hocam gelmemiş ben de şans eseri gördüm. Siz Ubuntu kurup masaüstünü gördünüz mü? Gparted ile belleği sadece bir defa biçimlendirmeniz yeterli o yüzden deneme sürümü de olur. Genişletmek için tıkla... Gördüm masaüstünü . Gparted adlı uygulamayı nasıl kullanıldığını gösteren bir video varsa atabilirmisiniz baya zahmet verdim size . Mithat Berhan dedi: Bilmiyorum hocam gelmemiş ben de şans eseri gördüm. Siz Ubuntu kurup masaüstünü gördünüz mü? Gparted ile belleği sadece bir defa biçimlendirmeniz yeterli o yüzden deneme sürümü de olur. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaitseniz size ig kullanıcı adımı veriyim oradan yazın uyarmı size ? Sürekli bir hata veriyor . Lubuntu vardı galiba oradanda denesem olurmu ? Son düzenleme: 6 Nisan 2020
Mithat Berhan dedi: Bilmiyorum hocam gelmemiş ben de şans eseri gördüm. Siz Ubuntu kurup masaüstünü gördünüz mü? Gparted ile belleği sadece bir defa biçimlendirmeniz yeterli o yüzden deneme sürümü de olur. Genişletmek için tıkla... Gördüm masaüstünü . Gparted adlı uygulamayı nasıl kullanıldığını gösteren bir video varsa atabilirmisiniz baya zahmet verdim size . Mithat Berhan dedi: Bilmiyorum hocam gelmemiş ben de şans eseri gördüm. Siz Ubuntu kurup masaüstünü gördünüz mü? Gparted ile belleği sadece bir defa biçimlendirmeniz yeterli o yüzden deneme sürümü de olur. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaitseniz size ig kullanıcı adımı veriyim oradan yazın uyarmı size ? Sürekli bir hata veriyor . Lubuntu vardı galiba oradanda denesem olurmu ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #27 Instagram kullanmıyorum maalesef. Gparted uygulaması içinden resim at bakalım.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #28 Mithat Berhan dedi: Instagram kullanmıyorum maalesef. Gparted uygulaması içinden resim at bakalım. Genişletmek için tıkla... Gerçekten buradan geç oluyor numaramı yazsam olurmu WhatsApp tan ?
Mithat Berhan dedi: Instagram kullanmıyorum maalesef. Gparted uygulaması içinden resim at bakalım. Genişletmek için tıkla... Gerçekten buradan geç oluyor numaramı yazsam olurmu WhatsApp tan ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #29 Benim amacım senin ile aynı sorunu yaşayan kişi buraya bakarak çözebilsin. Gparted üstünden resim at oradan devam edelim.
Benim amacım senin ile aynı sorunu yaşayan kişi buraya bakarak çözebilsin. Gparted üstünden resim at oradan devam edelim.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #30 Mithat Berhan dedi: Benim amacım senin ile aynı sorunu yaşayan kişi buraya bakarak çözebilsin. Gparted üstünden resim at oradan devam edelim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığımı adım adım fotoğraflıyım belki bir yerde yanlış yapmışımdır .
Mithat Berhan dedi: Benim amacım senin ile aynı sorunu yaşayan kişi buraya bakarak çözebilsin. Gparted üstünden resim at oradan devam edelim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığımı adım adım fotoğraflıyım belki bir yerde yanlış yapmışımdır .