Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #31 Onları da atabilirsin. Gparted içinden de resim at. Ubuntu içinde ekran alıntısı aracı var kolay alırsın.
Onları da atabilirsin. Gparted içinden de resim at. Ubuntu içinde ekran alıntısı aracı var kolay alırsın.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #32 Mithat Berhan dedi: Onları da atabilirsin. Gparted içinden de resim at. Ubuntu içinde ekran alıntısı aracı var kolay alırsın. Genişletmek için tıkla... Lubuntu ile xubuntu arasında ne fark var ?
Mithat Berhan dedi: Onları da atabilirsin. Gparted içinden de resim at. Ubuntu içinde ekran alıntısı aracı var kolay alırsın. Genişletmek için tıkla... Lubuntu ile xubuntu arasında ne fark var ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #33 Xubuntu üzerinde bu işleri yapman daha kolay olur. Lubuntu günlük kullanım için daha iyi ancak bu işleri yapman zor olur.
Xubuntu üzerinde bu işleri yapman daha kolay olur. Lubuntu günlük kullanım için daha iyi ancak bu işleri yapman zor olur.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #34 Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde bu işleri yapman daha kolay olur. Lubuntu günlük kullanım için daha iyi ancak bu işleri yapman zor olur. Genişletmek için tıkla... g5jQC2.png - Hızlı Resim Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Nisan 2020 tarihinde yüklendi, 777Ã525 piksel çözünürlüÄünde, PNG formatındadır. â ID: g5jQC2 hizliresim.com Dönüp duruyor mavi şey 5 dkdır böyle .
Mithat Berhan dedi: Xubuntu üzerinde bu işleri yapman daha kolay olur. Lubuntu günlük kullanım için daha iyi ancak bu işleri yapman zor olur. Genişletmek için tıkla... g5jQC2.png - Hızlı Resim Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Nisan 2020 tarihinde yüklendi, 777Ã525 piksel çözünürlüÄünde, PNG formatındadır. â ID: g5jQC2 hizliresim.com Dönüp duruyor mavi şey 5 dkdır böyle .
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #35 @deleted hocam Gparted uygulaması için bir bakmanı rica edeceğim. Uygulamayı nasıl yükledin?
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #36 Mithat Berhan dedi: @deleted hocam Gparted uygulaması için bir bakmanı rica edeceğim. Uygulamayı nasıl yükledin? Genişletmek için tıkla... Kendi içinde kuruluydu zaten .
Mithat Berhan dedi: @deleted hocam Gparted uygulaması için bir bakmanı rica edeceğim. Uygulamayı nasıl yükledin? Genişletmek için tıkla... Kendi içinde kuruluydu zaten .
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #37 Onu silip terminal üzerinden kurmanı öneriyorum. Benim de böyle bir konum vardı yardımcı olmuşlardı oku istersen. Ubuntu için ISO yazdırma programı önerisi Kısaca Xubuntu tarafında Rufus ya da Win32 Disk Imager alternatifi yazılım önerilerinizi bekliyorum. Windows 8.1 ya da 10 ISO yazdırmayı düşünüyorum. www.technopat.net
Onu silip terminal üzerinden kurmanı öneriyorum. Benim de böyle bir konum vardı yardımcı olmuşlardı oku istersen. Ubuntu için ISO yazdırma programı önerisi Kısaca Xubuntu tarafında Rufus ya da Win32 Disk Imager alternatifi yazılım önerilerinizi bekliyorum. Windows 8.1 ya da 10 ISO yazdırmayı düşünüyorum. www.technopat.net
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #38 Mithat Berhan dedi: Onu silip terminal üzerinden kurmanı öneriyorum. Benim de böyle bir konum vardı yardımcı olmuşlardı oku istersen. Ubuntu için ISO yazdırma programı önerisi Kısaca Xubuntu tarafında Rufus ya da Win32 Disk Imager alternatifi yazılım önerilerinizi bekliyorum. Windows 8.1 ya da 10 ISO yazdırmayı düşünüyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Linux ile ilgili hiç bilgim yok nereden sileceğim ? Mithat Berhan dedi: Onu silip terminal üzerinden kurmanı öneriyorum. Benim de böyle bir konum vardı yardımcı olmuşlardı oku istersen. Ubuntu için ISO yazdırma programı önerisi Kısaca Xubuntu tarafında Rufus ya da Win32 Disk Imager alternatifi yazılım önerilerinizi bekliyorum. Windows 8.1 ya da 10 ISO yazdırmayı düşünüyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam linux tan başka bir işletim sistemi biliyorsan oradan devam edelim çünkü sende bende gereksiz yoruluruz . Son düzenleme: 6 Nisan 2020
Mithat Berhan dedi: Onu silip terminal üzerinden kurmanı öneriyorum. Benim de böyle bir konum vardı yardımcı olmuşlardı oku istersen. Ubuntu için ISO yazdırma programı önerisi Kısaca Xubuntu tarafında Rufus ya da Win32 Disk Imager alternatifi yazılım önerilerinizi bekliyorum. Windows 8.1 ya da 10 ISO yazdırmayı düşünüyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Linux ile ilgili hiç bilgim yok nereden sileceğim ? Mithat Berhan dedi: Onu silip terminal üzerinden kurmanı öneriyorum. Benim de böyle bir konum vardı yardımcı olmuşlardı oku istersen. Ubuntu için ISO yazdırma programı önerisi Kısaca Xubuntu tarafında Rufus ya da Win32 Disk Imager alternatifi yazılım önerilerinizi bekliyorum. Windows 8.1 ya da 10 ISO yazdırmayı düşünüyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam linux tan başka bir işletim sistemi biliyorsan oradan devam edelim çünkü sende bende gereksiz yoruluruz .
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 6 Nisan 2020 #39 Merhaba konuyu baştan okuyamadım kusura bakmayın. Elinizde USB bellek var mı? Var ise Windows ISO dosyası var mı? Bu ikisi varsa devam edelim.
Merhaba konuyu baştan okuyamadım kusura bakmayın. Elinizde USB bellek var mı? Var ise Windows ISO dosyası var mı? Bu ikisi varsa devam edelim.
D Düzgün Ateş Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #40 deleted dedi: Merhaba konuyu baştan okuyamadım kusura bakmayın. Elinizde USB bellek var mı? Var ise Windows ISO dosyası var mı? Bu ikisi varsa devam edelim. Genişletmek için tıkla... 2 adet var ISO dosyası da var . fiYvss.jpg - Hızlı Resim Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Nisan 2020 tarihinde yüklendi, 4000Ã2250 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: fiYvss hizliresim.com Şöyle bir hata verdi kurarken . Son düzenleme: 6 Nisan 2020
deleted dedi: Merhaba konuyu baştan okuyamadım kusura bakmayın. Elinizde USB bellek var mı? Var ise Windows ISO dosyası var mı? Bu ikisi varsa devam edelim. Genişletmek için tıkla... 2 adet var ISO dosyası da var . fiYvss.jpg - Hızlı Resim Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Nisan 2020 tarihinde yüklendi, 4000Ã2250 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: fiYvss hizliresim.com Şöyle bir hata verdi kurarken .