Çözüldü Format atarken alınan hata nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umut Dursun

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Laptopumda şu an için bir işletim sistemi bulunmuyor, flash bellek üzerinden kurmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum. Bu hata nedendir ya da ne gibi bir çözümü vardır acaba?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-05-19 at 21.00.03.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-19 at 21.00.03.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 122
Çözüm
Belki başkası da aynı problemi yaşar diye belirtmek istedim, sorunu çözdüm. 2 Adet sorun varmış. İlk sorun cihazdaki HDD çalışmayacak hale gelmiş bu yüzden sürekli hata vermiş. İkinci problem Windows 8 ile fabrikadan çıkış yapan cihazlara Windows 7 kurulamıyormuş sanırım, Windows 8.1 denediğim taktirde işe yaradı aynı problemle biri karşılaşırsa aklında bulunsun.
Fark etmez ama son zamanlarda Rufus'la çok sıkıntı yaşayanlar oldu. O yüzden Ventoy öneriyorum. Hem daha kolay hem bütün diski işgal etmiyor.
Konuştuğum bir arkadaşım 8.1 ile çıkış yapan cihazların win 7 kurması için farklı işlemler yapılması gerektiğini anlattı. Yarın yapabilirsem o şekilde deneyeceğim.

Konuştuğum bir arkadaşım 8.1 ile çıkış yapan cihazların win 7 kurması için farklı işlemler yapılması gerektiğini anlattı. Yarın yapabilirsem o şekilde deneyeceğim.
Yanlış anlatmış. Format işlemi standart. Teknoloji forumuna yazıp buradaki insanların bilgisindense arkadaşınıza güvenmeniz normal değil.

Arkadaşlar merhaba,

Laptopumda şu an için bir işletim sistemi bulunmuyor, flash bellek üzerinden kurmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum. Bu hata nedendir ya da ne gibi bir çözümü vardır acaba?
USB veya HDD'de sorun olabilir.
BIOS'tan Boot Device Priority ayarında 1.sırada USB olsun.
Fast Boot kapat. Muhtemelen yoktur ama varsa diye yine de söyleyeyim Secure Boot kapat.

ISO yazdırılırken hata oluşmuş olabilir, ISO bozuk olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı