Çözüldü Format atarken bilinmesi gerekenler neler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CanK26

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi sistemimde bayağı fazla boş dosya olduğu için format atmak istiyorum. USB Flash belleğe kurdum zaten ancak merak ettim bir şey var. Şimdi setuptaki disk bölümünde ne yapmam lazım tam anlamadım. Sıfır kurulum yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hepsini biçimlendirip sileceksin. D gibi ek bir alan ayırmak istiyorsan istediğin alan GB'ını 1024 ile çarpacaksın. Bu kadar.
Oradaki her bölümü silebilirsin sonra kendine göre c ve d yi ayır. C olarak ayırdığın yerin üstüne tıklayıp devam et kendisi zaten sorması lazım sistem için otomatik bir alan oluşturması için. Ama USB Flash belleğe Windows'u kesin olarak doğru yazdığına emin ol. Sildikten sonra kuramazsan bilgisayar da açılmaz.

Flash bellekte sıkıntı olmadığına eminim zaten bu bilgisayarada önceden bununla kurmuştum.

Hepsini biçimlendirip sileceksin. D gibi ek bir alan ayırmak istiyorsan istediğin alan GB'ını 1024 ile çarpacaksın. Bu kadar.

Tamam o zaman.
@342746 Hocam teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…