Format atarken Boot menüde bilgisayar açılıyor

Ozan.ly

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gigabyte GA-G31M-ES2l anakartım var, format atıp 64 Bit yapmak istiyorum. Format USB'si i oluşturdum. Bilgisayarı açarken Boot menüye giriyorum, USB HDD'yi seçiyorum ama bilgisayar yeniden açılıyor. Windows kurma ekranı gelmiyor. Ne yapabilirim? Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Gigabyte GA-G31M-ES2l anakartım var, format atıp 64 Bit yapmak istiyorum. Format USB'si i oluşturdum. Bilgisayarı açarken Boot menüye giriyorum, USB HDD'yi seçiyorum ama bilgisayar yeniden açılıyor. Windows kurma ekranı gelmiyor. Ne yapabilirim? Şimdiden çok teşekkürler.
USB belleğe doğru şekilde boot ettiğinize emin misiniz?
Anakartınızı araştırdım ve sanırım UEFI desteği yok. Windows 10' u USB'ye boot ederken "MBR" seçmelisiniz.

Diskte halihazırda Windows var ve o mu açılıyor? Sistemi açıp denetim masasında, güç seçeneklerineki "Hızlı Başlatma" ayarını kapatıp tekrar deneyin.

Anakartınızı araştırdım ve sanırım UEFI desteği yok. Windows 10' u USB'ye boot ederken "MBR" seçmelisiniz.
Rufus ile boot ederken bu şekilde olmasına dikkat edin.
1612733539448.png

USB belleğe doğru şekilde Boot ettiğinize emin misiniz?

Anakartınızı araştırdım ve sanırım UEFI desteği yok. Windows 10'u USB'ye Boot ederken "MBR" seçmelisiniz.

Win 10 değil Win 8 kuruyorum ve MBR seçtim zaten ayrıca BIOS or UEFI de seçmiştim ama Boot ekranına gelip USB-HDD'yi seçince Windows kurulum ekranı yerine yeniden başlama ekranı geliyor defalarca denedim ama olmadı yardımcı olur musunuz lütfennn.
Rufus ile Boot ederken bu şekilde olmasına dikkat edin.
Eki Görüntüle 870381

Ben de o şekilde yaptım zaten depolama yönetiminden mrlbr olduğuna bakıp ta yapmıştım ama dediğim gibi Boot menüye girip USB-HDD'yi seçince Windows kurulum ekranı yerine yeniden başlama ekranı geliyor defalarca denememe rağmen hala aynı lütfen yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı