Sümeyye Felek
Decapat
Daha fazla
Harici disk kutları var "2.5 inch SATA harici disk kutusu" diye aratırsan bulabilirsin.
Disk kutusana taktıktan sonra harici hard disk gibi farklı bir cihaza takacaksın.
Eğer görürse USB biçimlendirir gibi biçimlendireceksin. Sonra kendi cihazına takıp Windows kuracaksın.
Eğer taktığın cihazda da görmüyorsa disk manangmenttan bak orada görünüyor mu diye, orada da görünmez ise servisi varsa servise göndermen gerekiyor.
Bu arada USB UEFI olarak mı hazırladın? Ve BIOS'tan boot olarak legacy mi UEFI mi seçili?
Hatırlamıyorum fakat PC şu an UEFI modda.
Ve legacy yapınca hata veriyor.
Bu arada bir SSD'nin durumuna bakayım dedim baska bir HDD buldum bir de benim SSD tozdan gozukmeyecek halde onunla alakası olabilir mi?
Bu arada bir SSD'nin durumuna bakayım dedim baska bir HDD buldum bir de benim SSD tozdan gozukmeyecek halde onunla alakası olabilir mi?
HDD calısmıyor. (ana SSD degil)
HDD calısmıyor. (ana SSD degil)
Galiba benim SSD bozuk cunku sürücü yükle kısmında Windows dosyaları falan duruyor.1
Ben Windows disk1 de zannetmiştim de USB imiş.
Şunu deneyip tekrar yapar mısın? Bu arada senin disk0 tamamen boş. Disk bozulmuş olma ihtimali olabilir mi? Disk sıfır mı?
Aslında disk 0 gözükmese de yine de seciliyor fakat bu sefer clean komutu Virtual service error olarak hata veriyor.
Son düzenleme: