Çözüldü Format atarken disk biçimlendirildikten sonra Windows gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MaskeliÇilek

Hectopat
Arkadaşlar selam, bilgisayara format atmak için az önce disk bölümünde biçimlendirme vs yapıp Windows'u yüklemeye başladım. Fakat yükleme bittikten sonra, yeniden başlayınca tekrar disk bölümüne kadar geliyorum. Baştan başlıyorum yani yüklemeye, bir türlü Windows açılmıyor. Nasıl düzelteceğim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde öyle olmaması lazım ama sistem yeniden başlarken kurulum yaptığın CD/USB'yi çıkart veya BIOS'tan kurduğun diski öne alıp dene.
Arkadaşlar selam, bilgisayara format atmak için az önce disk bölümünde biçimlendirme vs yapıp Windows'u yüklemeye başladım. Fakat yükleme bittikten sonra, yeniden başlayınca tekrar disk bölümüne kadar geliyorum. Baştan başlıyorum yani yüklemeye, bir türlü Windows açılmıyor. Nasıl düzelteceğim bunu?

Bende de aynı sorun oluyor her defasında. Bir şekilde çözmüştüm sorunu ama tam hatırlamıyorum galiba bilgisayarı kapatıp USB'yi çıkarıp bilgisayarı açmıştım düzelmişti diye hatırlıyorum.

Hocam Boot sırasında büyük ihtimal Usb vardır. 10 saniye geri sayar o zaman usb diski çıkarın.
Evet, USB çıkarmıyordum ben. Deneyeceğim şimdi ama USB bozuldu :D başka bir USB ile deneyeceğim, tekrar yazarım. Teşekkürler
Evet, USB çıkarmıyordum ben. Deneyeceğim şimdi ama USB bozuldu :D başka bir USB ile deneyeceğim, tekrar yazarım. Teşekkürler
Ekleme; USB değiştirdikten sonra kurulumu rahat yapabildim. Şimdilik bir sorun görünmüyor. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı