Seçili diski biçimlendirip mi devam etmeliyim yoksa direkt olarak sonraki mi diyeyim?
Yedekte onlar hocam. Biçimlendirip devam edeceğim. Diğer seçenekleri de silmiştim zaten. İlgilendiğiniz için teşekkürler.Biçimlendirmek verileri silecektir. Windows'u nere kurmak istiyorsan onu seçiyorsun bu ekranda. Önemli bilgilerin var mı seçtiğin bölümde?
Hocam bir de, kurulum yaparken "yükleme" simgesinde (şu dönen noktalarda) kasmalar oluyor. Kurulum yaparken bu normal mi yoksa bir hata mı var?Hepsinin üstüne tıkla sil'e bas. En son 1 tane ayrılmamış alan olarak gelecek. Ona tıklayıp devam edebilirsin.
Öneri olarak kurulum sırasında internet kablosunu çıkar. Kurulum daha basit ve kolay olur
Kaç gb RAM kullanıyorsunuz?Yedekte onlar hocam. Biçimlendirip devam edeceğim. Diğer seçenekleri de silmiştim zaten. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Hocam bir de, kurulum yaparken "yükleme" simgesinde (şu dönen noktalarda) kasmalar oluyor. Kurulum yaparken bu normal mi yoksa bir hata mı var?
8 gb hocam. Laptop modeli Lenovo IdeaPad 510. Format attım ama bilgisayarda biraz donmalar oluyor ve fan açtı birden.Kaç gb RAM kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.