Format atarken disk biçimlendirilir mi?

s3fa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Seçili diski biçimlendirip mi devam etmeliyim yoksa direkt olarak sonraki mi diyeyim?

Dosya Ekleri

• IMG20240604230106.jpg
    IMG20240604230106.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 53
Biçimlendirmek verileri silecektir. Windows'u nere kurmak istiyorsan onu seçiyorsun bu ekranda. Önemli bilgilerin var mı seçtiğin bölümde?

Hepsinin üstüne tıkla sil'e bas. En son 1 tane ayrılmamış alan olarak gelecek. Ona tıklayıp devam edebilirsin.

Öneri olarak kurulum sırasında internet kablosunu çıkar. Kurulum daha basit ve kolay olur

Biçimlendirmek verileri silecektir. Windows'u nere kurmak istiyorsan onu seçiyorsun bu ekranda. Önemli bilgilerin var mı seçtiğin bölümde?
Yedekte onlar hocam. Biçimlendirip devam edeceğim. Diğer seçenekleri de silmiştim zaten. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Hepsinin üstüne tıkla sil'e bas. En son 1 tane ayrılmamış alan olarak gelecek. Ona tıklayıp devam edebilirsin.

Öneri olarak kurulum sırasında internet kablosunu çıkar. Kurulum daha basit ve kolay olur
Hocam bir de, kurulum yaparken "yükleme" simgesinde (şu dönen noktalarda) kasmalar oluyor. Kurulum yaparken bu normal mi yoksa bir hata mı var?

Son düzenleme:
Yüklendi. Single yükledim. Parlaklık da değiştirilmiyor nedense. Ben ara sıra olan takılmalardan dolayı format attım devam ederse kafayı yerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı