Format atarken disk biçimlendirme bölümünde ne yapmak gerk?

sansar.salvo

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma format atmak istiyorum. ISO dosyası ile 1 TB HDD 250 GB SSD var. Kaç tane video izledim ama şu disk biçimlendirme bölümünde ne yapmam gerek en ufak fikrim yok. Bir sürü video izledim ama anlamadım. Windows 10 kuracağım Rufus ile, birisi anlatabilir mi?

Sistemim;
i5-3470
RX 550.
16 GB RAM.
H61 anakart.
1 TB HDD.
254 GB SSD.

Merhaba bilgisayarıma format atmak istiyorum. ISO dosyası ile 1 TB HDD 250 GB SSD var. Kaç tane video izledim ama şu disk biçimlendirme bölümünde ne yapmam gerek en ufak fikrim yok. Bir sürü video izledim ama anlamadım. Windows 10 kuracağım Rufus ile, birisi anlatabilir mi?

Sistemim;
i5-3470
RX 550.
16 GB RAM.
H61 anakart.
1 TB HDD.
254 GB SSD.
Atıyorum format atmak istediğin bölüm disk 0 olarak geçiyor. Disk 0’ın bütün parçalarını siliyorsun ve disk 0 tek kalemde birleşiyor. Sonra disk 0 seçiliyken üstten yeni diyorsun bölümlere ayırıyor tekrar. Büyük GB’lı olanı seçip devam et diyorsun. Ben böyle format atıyorum. Kimisi yeni demeden sil dedikten sonra devam ediyor, ama ben sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Merhaba, bende format atacağım ancak bu konudaki olayı yaşıyorum. Format attıysanız atarken diski nasıl biçimlendirdiniz? Windows.old klasörü gelmedi değil mi? Anlatma şansınız var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı