Çözüldü Format atarken disk bölümleri otomatik oluşur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
1670663288721.png

Şu üstteki sağlam kurtarma ve EFI sistem bölümleri otomatik kendisi oluşur mu yoksa ben mi ayıracağım onları?
Örnek resim bulursanız ya da video bulursanız veya siz yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

@ErrorCorrection Evet. Son 7-8 yıl içerisinde ben elimle hiç ses sürücüsü kurduğumu hatırlamıyorum. Windows %90 onu sorunsuz bir şekilde hallediyor. Ha illaki en son sürümü olmayabiliyor. İsteğe bağlı olarak ses codec'inin sürücüsünü elinle yükleyebilirsin.

Hocam rahatsız edeceğim ama kusura bakmayın. Ben anlamadım şu disk ayırmaları YouTube'da izlediğimde gidip 1 TB'ı ayırıyor. Anlamadım. Bende SSD 111 GB HDD 465 GB nasıl ayırma yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam rahatsız edeceğim ama kusura bakmayın. Ben anlamadım şu disk ayırmaları YouTube'da izlediğimde gidip 1 TB ı ayırıyor. Anlamadım. Bende SSD 111 GB HDD 465 GB nasıl ayırma yapacağım?
Gerçekten ayırmak istiyorsan ona göre bir boyut ayarlayacaksın. Bölümü sil deyip sonra Yeni deyip boyut gireceksin. Ha sistemde sadece iki diskin varsa söylediğin gibi bana kalırsa çok da bölmeye gerek yok. HDD'nin içi dolu varsayıyorum, dikkatli ol ve sakın biçimlendirme/silme :D.

Gerçekten ayırmak istiyorsan ona göre bir boyut ayarlayacaksın. Bölümü sil deyip sonra Yeni deyip boyut gireceksin. Ha sistemde sadece iki diskin varsa söylediğin gibi bana kalırsa çok da bölmeye gerek yok. HDD'nin içi dolu varsayıyorum, dikkatli ol ve sakın biçimlendirme/silme :D.

Ama hocam ya HDD de virus varsa ne yapacağım?
Şu an 2 disk var. Bunlar 2 tane olarak gözüküyor mu? Yoksa ikisi birleşmiş olarak gözüküyor ben mi ayırıyorum?

Ama hocam ya HDD de virus varsa ne yapacağım?
Ne yapacağın sana kalmış. Senin diskinse içinde neyin olup olmadığını da sen bileceksin.
Şu an 2 disk var. Bunlar 2 tane olarak gözüküyor mu? Yoksa ikisi birleşmiş olarak gözüküyor ben mi ayırıyorum?
Diskler Windows kurulumunun disk seçim bölümünde Sürücü X olarak gözükür. Sürücü 0 ve Sürücü 1 diye görürsün eğer sadece iki disk varsa sisteminde.

Biririnden bağımsız diskler zaten birleşik gözükmez, bağımsızlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı