Format atarken disklerde birden fazla bölüm var

aşk sakızı

Hectopat
Merhaba, daha önce böyle bir şey ile karşılaştığımı hatırlamıyorum ne yapacağımı bilmediğim için yanlış bir şey yapmamak adına bilen birine danışmak istedim. Format atarken böyle bir şey ile karşılaştım. C diskim M.2 SSD ve 240GB, D diskim ise HDD ve 1TB. Görsellerde göründüğü üzere 2 diskten fazla küçük boyutlara ayrılmış diskler mevcut. Amacım C diskini silip temiz kurulum yapmak. D diskimi yedek olarak kullanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_7011.jpeg
    IMG_7011.jpeg
    172,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_7012.jpeg
    IMG_7012.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba, daha önce böyle bir şey ile karşılaştığımı hatırlamıyorum ne yapacağımı bilmediğim için yanlış bir şey yapmamak adına bilen birine danışmak istedim. Format atarken böyle bir şey ile karşılaştım. C diskim M.2 SSD ve 240GB, D diskim ise HDD ve 1TB. Görsellerde göründüğü üzere 2 diskten fazla küçük boyutlara ayrılmış diskler mevcut. Amacım C diskini silip temiz kurulum yapmak. D diskimi yedek olarak kullanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Sürücü 0 ile ilgili kısımları elleme. Geri kalanını ise tamamen sil, Windows'un kurtarma vs. için oluşturduğu bir kaç bölümden ibaret. Daha sonra C diskinden kuruluma devam edin.

Hocam hepsini biçimlendir yapıp ardından sil yapın. İki disk kalacak şekilde. Sonra "Yeni" diyerek kuruluma devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı