Format atarken dosyalar korunabilir mi?

Arkadaşlar ben şimdi format atacağım ama sadece GTA V silinmesin istiyorum. Ama benim yerel diskten sistem ayrıldı ya nasıl taşıyacağım? Oyun 80GB benim sistem ayrıldı(D) 564MB ve boyutunu değiştiremiyorum. Sadece GTA V silmeden nasıl format atarım ya da sistem ayrıldı kapasitesini nasıl genişletirim? Sadece klasörleri taşısam yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Windows Update'yi ayarlaman lazım.
Küçük yöntem: İlk önce tarayıcında Instagram araması yap ondan sonra giriş yap veya kayıt ol ondan sonra annenin veya babanın hesabından bilgisayarından resimleri at.😇
Not: Bilmiyorum ama belki öyle formatladıktan sonra resimleri geri getirme diye bir ayar vardır.😁

Format atarken Windows'u nereye kuracağınızı ayarlarken eğer istiyorsanız sürücüleri formatlayabiliyorsunuz. Eğer sistem diskiniz ve GTA V farklı disklerde veya bölümlerdeyse sıkıntı olmaz, o diski silmezsiniz.

Sol alttaki windows logosuna sağ tıklayıp, disk yönetimini aç. Ayrılmamış olarak görünen alan varsa, bunu yeni disk birimi oluştur. Yada buradan C diskini küçültüp, yeni bölüm oluşturabilirsin. Disk yönetimine girince görüntü atsana.

Dosyaları D diskine yedeklerseniz ve format esnasında disk ile akalı bölümde sadece C'yi sıfırla derseniz dosyalar korunmuş olur.

Sol alttaki windows logosuna sağ tıklayıp, disk yönetimini aç. Ayrılmamış olarak görünen alan varsa, bunu yeni disk birimi oluştur. Yada buradan C diskini küçültüp, yeni bölüm oluşturabilirsin. Disk yönetimine girince görüntü atsana.

IMG20210716174238.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı