Format atarken flash açılmıyor

alicannnx

Femtopat
Merhabalar. Bugün dizüstü bilgisayarıma format atmak istedim ve Rufus ile Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO'yu flash belleğe yazdım. Secure Boot'u kapattım ve BIOS'da flash belleği 1. sıraya aldım ve Boot menuden de seçtim ancak yine ne yaparsam yapayım flashı açmadı. Daha önce o ISO'yu ve o flashı kullanarak başka bilgisayara format atmıştım.

Benim dizüstü bilgisayarımda da aynı sorun vardı. Ne yaptıysam çözemedim. Sonra boş DVD'ye windows kurarak format atabilmiştim. Başka yolu var mı bilmiyorum. Bir kaç farklı flash bellek ile de denedim sonuç aynı.

Merhabalar. Bugün dizüstü bilgisayarıma format atmak istedim ve Rufus ile Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO'yu flash belleğe yazdım. Secure Boot'u kapattım ve BIOS'da flash belleği 1. sıraya aldım ve Boot menuden de seçtim ancak yine ne yaparsam yapayım flashı açmadı. Daha önce o ISO'yu ve o flashı kullanarak başka bilgisayara format atmıştım.
Herhangi bir hata veriyor mu yoksa direkt Windows'a mı atıyor? Yanlış yazılmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı