tspmb7
Decipat
Evet.Hocam dediğinizi yaptım 2 diske tıklayıp yeniye bastım. Şimdi SSD diskini seçip sonraki mi diyeyim?
Evet.Hocam dediğinizi yaptım 2 diske tıklayıp yeniye bastım. Şimdi SSD diskini seçip sonraki mi diyeyim?
USB belleği ne zaman çıkartacağım?
10 saniye içinde yeniden başlatılacak ekranı gelecek yeniden başlayınca belleği çıkarın.USB belleği ne zaman çıkartacağım?
Saol hocam kolaymış aslında ama bilmediğim için konu açtım. Sonra sistemle uğraşmak istemiyorum.10 saniye içinde yeniden başlatılacak ekranı gelecek yeniden başlayınca belleği çıkarın.
Hocam sürücü kurmayı biliyor musunuz? Kurulum bitince kurmanız gerekecek sürücüleri.Saol hocam kolaymış aslında ama bilmediğim için konu açtım. Sonra sistemle uğraşmak istemiyorum.
Ne sürücüleri?Hocam sürücü kurmayı biliyor musunuz? Kurulum bitince kurmanız gerekecek sürücüleri.
Ekran kartı chipset sürücüleri vb. Bunları kurmazsan bilgisayar performansız ve kasarak çalışır. Ekran kartı dışında kuramadığın şeyleri Windows kurar herhalde Update ile.Ne sürücüleri?
Evet biliyorum hocam.Ekran kartı chipset sürücüleri vb. Bunları kurmazsan bilgisayar performansız ve kasarak çalışır. Ekran kartı dışında kuramadığın şeyleri Windows kurar herhalde Update ile.
Hocam burada yapacağım bir şey var mı?Ekran kartı chipset sürücüleri vb. Bunları kurmazsan bilgisayar performansız ve kasarak çalışır. Ekran kartı dışında kuramadığın şeyleri Windows kurar herhalde Update ile.
Konum vb. kullanacak mısınız?Evet biliyorum hocam.
Hocam burada yapacağım bir şey var mı?
Hayır.Konum vb. kullanacak mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.