Çözüldü Format atarken hangi diskler silinmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

chertus

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma virüs bulaştığı için format atıyorum, virüsün sistem dosyalarına bulaştığından korkuyorum ve temizlemek istiyorum ama silmeye bastığımda önemli dosya vb. olabilir diyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_20240629_131704.jpg
    IMG_20240629_131704.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 65
Bilgisayarıma virüs bulaştığı için format atıyorum, virüsün sistem dosyalarına bulaştığından korkuyorum ve temizlemek istiyorum ama silmeye bastığımda önemli dosya vb. olabilir diyor. Ne yapmam lazım?

Bilgisayardaki internet bağlantısını kesip açın, bir USB belleğe belgelerinizi yedekleyin ardından temiz format atın, bir virüs programı indirip USB'yi taratın (örneğin Kaspersky). Bu şekilde yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ben hepsini biçimlendiriyorum sonra tüm diskleri siliyorum sonra yeniden disk oluşturuyorum her şey 0 lanmış oluyor yedekliyecek bir şey varsa flash belleğe atıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı