Teşekkürler siz ne önerirsiniz işletim sistemi olarak? Aslında 7 hala mantıklı geliyor bana ama 8.1 de çok hızlı diyorlar. 8.1 single language iyi midir? Fikri olan var mı? Windows 10 hiç stabil değil ve düzgün çalışmıyor.
Windows 10 aslında iyi bir işletim sistemi ancak sistem parçalarının iyi olması büyük etken oluyor. Windows 7 konusunda desteği kesilen bir işletim sistemini önermem. Windows 8.1 olabilir sisteminiz Windows 10'dan daha kararlı çalışacaktır.
Teşekkürler siz ne önerirsiniz işletim sistemi olarak? Aslında 7 hala mantıklı geliyor bana ama 8.1 de çok hızlı diyorlar. 8.1 Single Language iyi midir? Fikri olan var mı? Windows 10 hiç stabil değil ve düzgün çalışmıyor.
Windows 10 aslında iyi bir işletim sistemi ancak sistem parçalarının iyi olması büyük etken oluyor. Windows 7 konusunda desteği kesilen bir işletim sistemini önermem. Windows 8.1 olabilir sisteminiz Windows 10'dan daha kararlı çalışacaktır.
Windows 10 gerçektende güzel parçalar istiyor. Zaten son format attırdığımda 8.1 yüklemesini rica etmiştim fakat ya 7 ya da 10 atabilirim. 8.1 tavsiye edilmiyor gibi kelimeler kullandı. Elinde 8 olmadığını düşündüm ve adamı yormamak için tamam 10 kuralım dedim. Pişman değilim güzel bir deneyim oldu. Şimdi de hayatımda ilk defa 8'e geçiş yapacağım, hadi hayırlısı.
Windows 10 kullanıyorum. Windows 8.1 veya 7'ye döneceğim. Format atarken hard diskimde ki bilgileri kaybetmek istemiyorum. Format atarken diskimin güç ve SATA kablosunu çıkarıp sadece SSD diskime format atsam, formattan sonra tekrar hard diskimi bağlasam bir sorun oluşur mu? Ayrıca Windows 7 Home 64 Bit mi? Yoksa Windows 8.1 Home mu önerirsiniz?
Diski doğru seçersen format atarken.
Hiçbir kişisel dosyanda sorun olmayacaktır.
Silinmesi söz konusu bile olmaz.
Format atarken SSD'yi seçersen.
Bunu da disklerin kapasitesinden ve marka modelden ayırt edebilirsin format atarken
Format tamamlandı tüm dosyalar duruyor herhangi bir problemim yok. Fakat bu windows 8'in menüsü kullanışlı gelmedi. Ayrıca ayarlar gibi uygulamaları açına alt taraftaki program listesi kapanıyor. Onun dışında bir sorun göremiyor gibiyim ama tam içime sinmedi gibi, windows 7 kullanmak hala mantıklı mı? Yoksa zamanla alışır mıyım?
Format tamamlandı tüm dosyalar duruyor herhangi bir problemim yok. Fakat bu Windows 8'in menüsü kullanışlı gelmedi. Ayrıca ayarlar gibi uygulamaları açına alt taraftaki program listesi kapanıyor. Onun dışında bir sorun göremiyor gibiyim ama tam içime sinmedi gibi, Windows 7 kullanmak hala mantıklı mı? Yoksa zamanla alışır mıyım?
Maalesef Windows 8 de o sıkıntı var başlat menüsü kullanışlı değil değiştirmenin bir yolu yok
Ücretli programlar ile değiştirilebilir ama ben tavsiye etmem bu programları.
Maalesef Windows 8 de o sıkıntı var başlat menüsü kullanışlı değil değiştirmenin bir yolu yok
Ücretli programlar ile değiştirilebilir ama ben tavsiye etmem bu programları.