HalilŞimşek Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 101 22 Temmuz 2021 #1 Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şu şekilde gözüküyor.
KS KS HalilŞimşek Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 101 22 Temmuz 2021 #21 yardimcioyuncu1 dedi: Çözüm şu: PC'yi çöpe atın yeni PC alın Genişletmek için tıkla... Dolar yüksek öyle bir imkanım olsa durmam Artı 0 Eksi
yardimcioyuncu1 dedi: Çözüm şu: PC'yi çöpe atın yeni PC alın Genişletmek için tıkla... Dolar yüksek öyle bir imkanım olsa durmam
yardimcioyuncu1 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 137 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #22 HalilŞimşek dedi: Dostum bunu denedim Shift F10 ya da FN + F10 cmD komut istemini getirmiyor karşıma kaldiki en son attığım fotoğrafta kaldı bilgisayar. Pegatron IPM41-D3 Genişletmek için tıkla... Tarihi eser anakart HalilŞimşek dedi: Dolar yüksek öyle bir imkanım olsa durmam Genişletmek için tıkla... Harbiden. Artı 0 Eksi
HalilŞimşek dedi: Dostum bunu denedim Shift F10 ya da FN + F10 cmD komut istemini getirmiyor karşıma kaldiki en son attığım fotoğrafta kaldı bilgisayar. Pegatron IPM41-D3 Genişletmek için tıkla... Tarihi eser anakart HalilŞimşek dedi: Dolar yüksek öyle bir imkanım olsa durmam Genişletmek için tıkla... Harbiden.