F Ferit Akbulut Megapat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Halep Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, eski bir laptoptaki SSD'yi aldım kasama takıp format attım her şey tamam Windows ekranı gelince SSD'yi laptopa geri taktım ama laptopu açınca insert disk hatası alıyorum çözümü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Merhabalar, eski bir laptoptaki SSD'yi aldım kasama takıp format attım her şey tamam Windows ekranı gelince SSD'yi laptopa geri taktım ama laptopu açınca insert disk hatası alıyorum çözümü bilen var mı?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Doğru taktığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS F Ferit Akbulut Megapat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Halep Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 MuhammedA dedi: Doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... SSD'nin kablosu diyorsan evet. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... SSD'nin kablosu diyorsan evet.