Format atarken internet açık olursa ne olur?

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Uzun süredir merak ettiğim bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Sorularıma gelecek olursak;

1. Format atarken internet açık olursa sistem en son güncellemeleri otomatik olarak yapar mı? (Format sonrası en az 1 saat bununla uğraşıyorum.)
2. Güncellemeleri otomatik olarak yapıyorsa, bu sırada herhangi bir güncelleme hatası ile karşılaşma ihtimali var mı?
3. İnternet açık olduğu için sisteme virüs girme ihtimali var mı?

Sadece bazı kritik güncellemeleri indirir ve kurar. Virüs girme ihtimali yoktur.(orijinal ISO dosyası ise.). Herhangi bir hatayla hiç karşılaşmadım ve karşılaşacağımızı da sanmıyorum.

Sadece bazı kritik güncellemeleri indirir ve kurar. Virüs girme ihtimali yoktur.(orijinal ISO dosyası ise.). Herhangi bir hatayla hiç karşılaşmadım ve karşılaşacağımızı da sanmıyorum.

Microsoft Dreamspark'dan aldığım orijinal ISO'yu kullanıyorum. Sanırım hiçbir sorun çıkmadan gönül rahatlığıyla kurabilirim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı