C diskimdeki Windows 10'u D diskine atmak istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Windows 10 kurtarma bölümünden C diskine format attım fakat ne formatlanacak diski soruyor ne de Windows kurulacak diski soruyor.
Kurtarma bölümünden değil temiz yükleme yapmanız gerekiyor disk seçimi için. Aksi takdirde Windows yüklü olduğu C'yi silip kendini yeniden kuruyor, eğer D diskini silmek istiyorsanız biçimlendirme yapabilirsiniz.
Kurtarma bölümünden değil temiz yükleme yapmanız gerekiyor disk seçimi için. Aksi takdirde Windows yüklü olduğu C'yi silip kendini yeniden kuruyor, eğer D diskini silmek istiyorsanız biçimlendirme yapabilirsiniz.
Dostum öncelikle şunu bilmek gerekir, Windows ayarları üzerinden sıfırlama yapıyorsun anladığım kadarıyla, USB içerisine ISO yazdırarak manuel kurulum yapmaktan bahsediyorum ben. Eğer bir USB içerisinde Windows ISO dosyan varsa gelişmiş seçenekler kısmında disk seçimi yaptırıyor. Orada istediğini silip istediğine kurulum yapabilirsin.
Takıldığım net bir yer yok sadece iki diske format atmak istiyorum ama Windows 10 kurtarma sekmesinden sıfırlayınca sadece C diskine format atılıyor ve D diski hala aynı şekilde kalıyor.