Format atarken logo ekranında kalıyor

rM0asteR

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayara format atarken kurulum bittikten sonra yeniden başlatılırken bu ekranda takılı kalıyor. Birkaç kez denedim hep aynı sonuç. SSD'yi değiştirdim yine olmadı. Nasıl çözebilirim sorunu?
(Windows 10 kuruyorum) Bir süre o ekranda kaldıktan sonra da yeniden başlatıyor ama düzelmiyor.
Görsel yüklenmemiş sanırım. Logo ekranında kalıyor alttaki daire dönüp duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar marka ve modelinizi, özelliklerini veya en azından laptop mu desktop mu yazınız.
Windows 10 olduğunu yazmanız güzel ama home - pro mu yoksa özel bir sürüm mü.?

Bilgisayar marka ve modelinizi, özelliklerini veya en azından laptop mu desktop mu yazınız.
Windows 10 olduğunu yazmanız güzel ama home - pro mu yoksa özel bir sürüm mü.?
Dell inspiron 3593 özelliklerini şuan tam olarak hatırlamıyorum ama i5 işlemci bir de nvidia ekran kartı var ram de 4gb home single language kurdum bu kurduğum ilk bilgisayar değil bir sürü bilgisayar kurdum aynı şekilde ama sadece bunda böyle bir sorun yaşadım

BIOS fabrika ayarlaratına sıfırladıktan sonra fast boot disabled yaparak kaydedin.
Tüm çözüm arayışı süreci boyunca Fast boot'u sürekli disabled olarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Sonrasında secure boot enabled ve disabled iken de deneyin.

EK:@rM0asteR
Format atarken aşağıdaki linkte bulunan adımlara şartlar elverdiği kadar uymanız halinde olabilecek en temiz ve sorunsuz şekilde kurulum tamamlanır. Acer için yazılmış olsa da tüm PC ler için geçerli.

Son düzenleme:
BIOS varsayılan ayarlara sıfırladıktan sonra fast boot disabled yaparak kaydedin.
Tüm çözüm arayışı süreci boyunca Fast boot'u sürekli disabled olarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Tamam denerim teşekkür ederim

BIOS fabrika ayarlaratına sıfırladıktan sonra fast boot disabled yaparak kaydedin.

EK:@rM0asteR
Format atarken aşağıdaki linkte bulunan adımlara şartlar elverdiği kadar uymanız halinde olabilecek en temiz ve sorunsuz şekilde kurulum tamamlanır. Acer için yazılmış olsa da tüm PC ler için geçerli.
Biosta hem windows boot manager hem de hdd (bilgisayarda iki harddisk var) seçili olduğu için hdd'den başlatıyor onu kaldırıp sadece Windows boot managerı bırakınca sorunsuz açıldı bilgisayar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı