walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 28 Temmuz 2023 #1 Mecburen format atıyorum ve Microsoft hesabımı bağlamak istemiyorum bunu nasıl yaparım?
Çözüm S S SdtCngz 28 Temmuz 2023 O kısımdan bir geriye gidin. Ethernet kablonuzu çekin ya da Wi-Fi bağlantısını kapatın gerek kalmayacak hesabınızı girmeye.
O kısımdan bir geriye gidin. Ethernet kablonuzu çekin ya da Wi-Fi bağlantısını kapatın gerek kalmayacak hesabınızı girmeye.
6 615426 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 981 Çözümler 9 28 Temmuz 2023 #2 Merhaba, Windows 11 kuracaksanız ufak bir kod hilesi yapmamız gerekiyor. Ona göre yardımcı olabilrim. Artı 0 Eksi
Merhaba, Windows 11 kuracaksanız ufak bir kod hilesi yapmamız gerekiyor. Ona göre yardımcı olabilrim.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.660 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 walterpinkman dedi: Mecburen format atıyorum ve Microsoft hesabımı bağlamak istemiyorum bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Windows 11 ise e-posta yazma kısmına şunu yazın: nothanks@hotmail.com nothanks Bunu yazdığınızda yerel kullanıcı oluşturmanızı isteyecek aynı şekilde Windows 10'da da geçerli! Artı 0 Eksi
walterpinkman dedi: Mecburen format atıyorum ve Microsoft hesabımı bağlamak istemiyorum bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Windows 11 ise e-posta yazma kısmına şunu yazın: nothanks@hotmail.com nothanks Bunu yazdığınızda yerel kullanıcı oluşturmanızı isteyecek aynı şekilde Windows 10'da da geçerli!
KS KS walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 28 Temmuz 2023 #4 Özür dilerim, söylememişim Windows 10 kuruyorum. Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 28 Temmuz 2023 #5 walterpinkman dedi: Özür dilerim, söylememişim Windows 10 kuruyorum. Genişletmek için tıkla... E-posta kısmına "no@thankyou.com" yazın. Son düzenleme: 28 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
walterpinkman dedi: Özür dilerim, söylememişim Windows 10 kuruyorum. Genişletmek için tıkla... E-posta kısmına "no@thankyou.com" yazın.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #6 O kısımdan bir geriye gidin. Ethernet kablonuzu çekin ya da Wi-Fi bağlantısını kapatın gerek kalmayacak hesabınızı girmeye. Artı 0 Eksi Çözüm
O kısımdan bir geriye gidin. Ethernet kablonuzu çekin ya da Wi-Fi bağlantısını kapatın gerek kalmayacak hesabınızı girmeye.
KS KS walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 28 Temmuz 2023 #7 Stereo.Luigi99 dedi: nothanks@hotmail.com değil de no@thankyou.com idi sanırım. E-posta kısmına "no@thankyou.com" yazın. Genişletmek için tıkla... Emin misini şuan deneyeceğim? Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 dedi: nothanks@hotmail.com değil de no@thankyou.com idi sanırım. E-posta kısmına "no@thankyou.com" yazın. Genişletmek için tıkla... Emin misini şuan deneyeceğim?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.660 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #8 walterpinkman dedi: Emin misini şuan deneyeceğim? Genişletmek için tıkla... nothanks@hotmail.com E-Posta nothanks Şifre Önce bunu deneyin. Böyle bir şey çıkacak. Artı 0 Eksi
walterpinkman dedi: Emin misini şuan deneyeceğim? Genişletmek için tıkla... nothanks@hotmail.com E-Posta nothanks Şifre Önce bunu deneyin. Böyle bir şey çıkacak.