Format atarken silinen D sürücüsü nasıl geri getirilir?

Sheidhedda

Centipat
Daha fazla  
Format atarken yanlışlıkla D'yi sildim, biçimlendirmedim. C: ile D: farklı SSD'ler. D'yi nasıl geri getiririm? Dene yanılma yapma şansım yok, önemli dosyalarım vardı içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat menüsünü açın ve Bilgisayar'a sağ tıklayın. Ardından "Yönet" diyerek "bilgisayar Yönetimi" penceresini açın.

Şimdi sol kısımdan Disk Yönetimini açarak "Disk 0" üzerindeki herhangi bir harf atanmamış olan bölüme sağ tıklayarak harf ata deyin ve boş olan bir harfi atayın. İşlem bitiminde artık D, E veya F sürücünüze kavuşabilirsiniz.

Disk yönetimine girin ve C diskini küçült deyin D diski için bir alan ayarlayın ve diski bölün.

Oluşan siyah bölüme sağ tıklayarak yeni basit birim oluştur deyip Next Next diye geçin.

Format atarken yanlışlıkla D'yi sildim, biçimlendirmedim. C: İle D: Farklı SSD'ler. D'yi nasıl geri getiririm? Dene yanılma yapma şansım yok, önemli dosyalarım vardı içinde.

Hocam, kurulumda D diskine sil dediyseniz RAW hale geçmiştir ve içindekiler silinmiştir. Disk yönetiminden sağ tıklayıp yeni basit birim oluştur deyip D diskini getirebilirsiniz ama içindekiler için aynısını diyemeyeceğim.

Hocam arkadaş diski sil yapmış ama? Yani içindekiler silinmiş ama biçimlendirilmemiş.

Çok büyük ihtimalle RAW halde şu an tekrar görünür hale getirmek basit ama içindekiler için aynısını diyemeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı