J Jesawix Picopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Disk yönetiminde ayrılmamış alan gözükmüyor. O yüzden oluşturamıyorum. Ama diskinfo64 ve aygıt yönetimi üzerinde görünüyor. Ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024
Disk yönetiminde ayrılmamış alan gözükmüyor. O yüzden oluşturamıyorum. Ama diskinfo64 ve aygıt yönetimi üzerinde görünüyor. Ne yapayım?
U Ufukhai Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #2 Disk MBR mi GPT mi? Disk part komutlarına bir bak İşlemcin Intel 11. Nesil mi? Artı 0 Eksi
KS KS J Jesawix Picopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 Ufukhai dedi: Disk MBR mi GPT mi? Disk part komutlarına bir bak İşlemcin Intel 11. Nesil mi? Genişletmek için tıkla... işlemci amd disk komutlarında gözükmüyor mbr veya gpt kontrölü nerden sağlayabilirim Jesawix dedi: Disk yönetiminde ayrılmamış alan gözükmüyor. O yüzden oluşturamıyorum. Ama diskinfo64 ve aygıt yönetimi üzerinde görünüyor. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_4.png 52 KB · Görüntüleme: 14 Screenshot_2.png 32,7 KB · Görüntüleme: 19 Screenshot_5.png 69 KB · Görüntüleme: 21 Screenshot_6.png 17,6 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Ufukhai dedi: Disk MBR mi GPT mi? Disk part komutlarına bir bak İşlemcin Intel 11. Nesil mi? Genişletmek için tıkla... işlemci amd disk komutlarında gözükmüyor mbr veya gpt kontrölü nerden sağlayabilirim Jesawix dedi: Disk yönetiminde ayrılmamış alan gözükmüyor. O yüzden oluşturamıyorum. Ama diskinfo64 ve aygıt yönetimi üzerinde görünüyor. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla...