Format atarken sistem nasıl tamamen sıfırlanır?

Twingaftro

Hectopat
Arkadaşlar iyi aksamlar. Format atacağım. Sifirdan yuklemek istiyorum. Ama pek anlayamadim.

20221020_204103.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün diskleri öncelikle sil. Daha sonra 297.0 GB şeklinde tek disk kalacak. O diskin üstüne tıklayıp uygula dedikten sonra tekrar buna benzer diskler oluşturacak. Hepsini tek tek biçimlendirdikten sonra, GB en yüksek olana yani birincil diske tıklayarak ileri diyeceksin.

Biraz daha ayrintili sekilde anlatabilir misiniz pek bilmedigim icin karisiyor.

Daha önceden oluşturulmuş tüm bölümleri silin. Tek bir bölüm oluşturulacak o bölümü seçerek Biçimlendiriniz ve ileri seçeneği ile kuruluma devam ediniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Size yardımcı olacağını düşünüyorum.

@Alfa Prime Dostum gördüğün şeylerin adı disk. Bu disklerin tek tek seçip alt seçeneklerden hepsini sil. Daha sonra 1 tane disk kalacak. O disk yani senin sisteminde olan disk. Tek kalan diske tıkladıktan sonra uygula şeklinde bir uyarı gelecek. Onu yaptıktan sonra buna benzer ayrı ayrı diskler oluşacak. Oluşan diskleri tek tek seçip alttaki seçenekten biçimlendirme yaptıktan sonra, diskin yanında yazan "Birincil" diske tıklayıp ileri diyeceksin. Sonra format atmaya başlayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı