musa6633 Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:03 #1 A520D anakartim var. NVMe BIOS'ta gözüküyor (Netac 1TB SSD )formatta gözükmüyor. Yardimci olursanız sevinirim.
A520D anakartim var. NVMe BIOS'ta gözüküyor (Netac 1TB SSD )formatta gözükmüyor. Yardimci olursanız sevinirim.
tahatrkk Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 177 Dün 15:07 #2 BIOS'tan NVMe Configuration enabled ve boot mode UEFI yapıp tekrar deneyin. Windows 11 mi kuruyorsunuz? Artı 0 Eksi
BIOS'tan NVMe Configuration enabled ve boot mode UEFI yapıp tekrar deneyin. Windows 11 mi kuruyorsunuz?
KS KS musa6633 Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:11 #3 win10 64 bit deneyecegım hemen sagolun Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.091 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:16 #4 musa6633 dedi: A520D anakartim var. NVMe BIOS'ta gözüküyor (Netac 1TB SSD )formatta gözükmüyor. Yardimci olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Flash belleği hangi program ile hazırladınız? Artı 0 Eksi
musa6633 dedi: A520D anakartim var. NVMe BIOS'ta gözüküyor (Netac 1TB SSD )formatta gözükmüyor. Yardimci olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Flash belleği hangi program ile hazırladınız?
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.760 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:19 #5 Sistemde takılı başka disk varsa hepsini sökün sadece kurulum yapılacak disk kalsın. Artı 0 Eksi
KS KS musa6633 Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:20 #6 Sadece tek disk var format atilacak tahatrkk dedi: BIOS'tan NVMe Configuration enabled ve boot mode UEFI yapıp tekrar deneyin. Windows 11 mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef olmadı o MB ayrılmış alan başka disk yok kartın sayfasindan vme dosyalarini attım Recep Bey'in videosu var onunda yaptım ama hala disk yok Son düzenleme: Dün 15:26 Artı 0 Eksi
Sadece tek disk var format atilacak tahatrkk dedi: BIOS'tan NVMe Configuration enabled ve boot mode UEFI yapıp tekrar deneyin. Windows 11 mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef olmadı o MB ayrılmış alan başka disk yok kartın sayfasindan vme dosyalarini attım Recep Bey'in videosu var onunda yaptım ama hala disk yok
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:29 #7 Normal bir şekilde bilgisayarı açabiliyorsanız cmd yönetici olarak açıp diskpart yazdıktan sonra list disk yazıp fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi
Normal bir şekilde bilgisayarı açabiliyorsanız cmd yönetici olarak açıp diskpart yazdıktan sonra list disk yazıp fotoğraf atar mısınız?
KS KS musa6633 Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:38 #8 veyt dedi: Normal bir şekilde bilgisayarı açabiliyorsanız cmd yönetici olarak açıp diskpart yazdıktan sonra list disk yazıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... veyt dedi: Normal bir şekilde bilgisayarı açabiliyorsanız cmd yönetici olarak açıp diskpart yazdıktan sonra list disk yazıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam list disk te sadece format USB si gözüküyor Burada Dosya Ekleri 17635559312791388086469514511818.jpg 396,8 KB · Görüntüleme: 6 Artı 0 Eksi
veyt dedi: Normal bir şekilde bilgisayarı açabiliyorsanız cmd yönetici olarak açıp diskpart yazdıktan sonra list disk yazıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... veyt dedi: Normal bir şekilde bilgisayarı açabiliyorsanız cmd yönetici olarak açıp diskpart yazdıktan sonra list disk yazıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam list disk te sadece format USB si gözüküyor Burada
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:40 #9 Kurulum ekranından bahsetmemiştim. Ama bu fotoğraf 1 USB bir de 1 tane disk gözüküyor. musa6633 dedi: Hocam list disk te sadece format USB si gözüküyor Burada Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kurulum ekranından bahsetmemiştim. Ama bu fotoğraf 1 USB bir de 1 tane disk gözüküyor. musa6633 dedi: Hocam list disk te sadece format USB si gözüküyor Burada Genişletmek için tıkla...
KS KS musa6633 Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:41 #10 tahatrkk dedi: BIOS'tan NVMe Configuration enabled ve boot mode UEFI yapıp tekrar deneyin. Windows 11 mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam tekrar tekrar ama aynı disk gelmiyor veyt dedi: Kurulum ekranından bahsetmemiştim. Ama bu fotoğraf 1 USB bir de 1 tane disk gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor normal işletim sistemi çökük hep başlangıç onaramaya ordan yeniden baslata gelio Artı 0 Eksi
tahatrkk dedi: BIOS'tan NVMe Configuration enabled ve boot mode UEFI yapıp tekrar deneyin. Windows 11 mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam tekrar tekrar ama aynı disk gelmiyor veyt dedi: Kurulum ekranından bahsetmemiştim. Ama bu fotoğraf 1 USB bir de 1 tane disk gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor normal işletim sistemi çökük hep başlangıç onaramaya ordan yeniden baslata gelio