Yusufemirars Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 Hocam, Win 11 Pro'dan 10 Pro'ya geçirecektim. SSD’yi biçimlendirdikten sonra sürücü yükle dedim, aygıt bulunamadı diyor. USB’ye Windows'u da kendi Microsoft üzerinden indirdim. Ryzen işlemci kullanıyorum, anakartım Gigabyte.
Hocam, Win 11 Pro'dan 10 Pro'ya geçirecektim. SSD’yi biçimlendirdikten sonra sürücü yükle dedim, aygıt bulunamadı diyor. USB’ye Windows'u da kendi Microsoft üzerinden indirdim. Ryzen işlemci kullanıyorum, anakartım Gigabyte.
Çözüm Einstein 25 Mart 2025 Yusufemirars dedi: Gigabyte A520mh. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında iken diskleri görebiliyorsanız diski seçip sonraki demeniz lazım.
Yusufemirars dedi: Gigabyte A520mh. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında iken diskleri görebiliyorsanız diski seçip sonraki demeniz lazım.
KS KS Yusufemirars Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #11 Einstein dedi: Anakartın tam olarak modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte A520M H. Socket LGA 775 dedi: Ya da USB 3.0'a taktıysan 2.0'a tak. Genişletmek için tıkla... Onları da denedim, hatta direkt anakartın BIOS yerinden de denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anakartın tam olarak modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte A520M H. Socket LGA 775 dedi: Ya da USB 3.0'a taktıysan 2.0'a tak. Genişletmek için tıkla... Onları da denedim, hatta direkt anakartın BIOS yerinden de denedim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.121 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #12 Yusufemirars dedi: Gigabyte A520mh. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında iken diskleri görebiliyorsanız diski seçip sonraki demeniz lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Yusufemirars dedi: Gigabyte A520mh. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında iken diskleri görebiliyorsanız diski seçip sonraki demeniz lazım.
KS KS Yusufemirars Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #13 Einstein dedi: Kurulum ekranında iken diskleri görebiliyorsanız diski seçip sonraki demeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kurulum ekranında iken diskleri görebiliyorsanız diski seçip sonraki demeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.