Bilmiyorum nereden bakacağım?Anakart modelin nedir @SrNevinho?
Bakıyorum bir dakika. Şu an Windows yok, başka PC'den yazıyorum.Windows varsa en basiti CPU-Z'den falan öğrenebilirsiniz. Windows şu an yoksa, kasa kapağınızı açıp görsel veyahut okuyabiliyorsanız genelde anakartın orta kısımlarında modeli yazar, modelini belirtebilirsiniz.
ASUS Anti-surge DirectX-10 support esd. Bu mu?Windows varsa en basiti CPU-Z'den falan öğrenebilirsiniz. Windows şu an yoksa, kasa kapağınızı açıp görsel veyahut okuyabiliyorsanız genelde anakartın orta kısımlarında modeli yazar, modelini belirtebilirsiniz.
Bundan önce sistemi öğrenmek daha mantıklı olmaz mı? UEFI destekliyse direkt BIOS'tan UEFI'yi devreye alıp kurulumunu yapar, mantıklı değil mi?Rufus'dan atarken;
Disk bölüm düzenini: MBR
Hedef sistem: BIOS
Olacak şekilde başlatır mısınız?
Hayır. Görselini atar mısınız zahmet olmazsa?ASUS Anti-surge DirectX-10 support esd. Bu mu?
Windows varsa en basiti CPU-Z'den falan öğrenebilirsiniz. Windows şu an yoksa, kasa kapağınızı açıp görsel veyahut okuyabiliyorsanız genelde anakartın orta kısımlarında modeli yazar, modelini belirtebilirsiniz.
Atayım ama görebilir misiniz bilmiyorum.Bundan önce sistemi öğrenmek daha mantıklı olmaz mı? UEFI destekliyse direkt BIOS'tan UEFI'yi devreye alıp kurulumunu yapar, mantıklı değil mi?
Hayır. Görselini atar mısınız zahmet olmazsa?
Alın şöyle bir örnek atayım:
Eki Görüntüle 1330098
Sarı dikdörtgendeki gibi bir model yazacak, sizdeki ASUS fakat aynı mantık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.