Çözüldü Format atarken Windows 11 logosunda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RFCkuso

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
120gb ssd 320 hdd
Ekran kartı
RX 570
Anakart
Asrock n68c gs fx
İşlemci
Fx 6300
Selamlar, USB'yi seçtim, Windows logosu geldi fakat 5 saat boyunca logoda kaldı. Ne yapmalıyım? Rufus ile tekrardan kurdum ve ISO'yu değiştirdim, yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, USB'yi seçtim, Windows logosu geldi fakat 5 saat boyunca logoda kaldı. Ne yapmalıyım? Rufus ile tekrardan kurdum ve ISO'yu değiştirdim, yine aynı.
Dostum cidden o sisteme Windows 11 mi kuracaksın ? Murat 124'e nitro takmak gibi birşey. Sanırım sistemin düşük kalıyor, ondan takılıyor.

Dostum cidden o sisteme Windows 11 mi kuracaksın ? Murat 124'e nitro takmak gibi birşey. Sanırım sistemin düşük kalıyor, ondan takılıyor.
Sistem düşük fakat ondan dolayı takılma olacağını düşünmüyorum daha kötü sistemlere Windows 11 kuranlar var.
Windows 10 kurmanız performans açısından daha iyi olur.

Sistem düşük fakat ondan dolayı takılma olacağını düşünmüyorum daha kötü sistemlere Windows 11 kuranlar var.
Windows 10 kurmanız performans açısından daha iyi olur.
Windows 11 kursa nolacak ? Tam verim alamayacak ki. Sistem boşta 8 GB RAM tüketiyor, adamda hepi topu 12 GB RAM var. Oyuna falan girince tıkanır o sistem.

Windows 11 kursa ne olacak? Tam verim alamayacak ki. Sistem boşta 8 GB RAM tüketiyor, adamda hepi topu 12 GB RAM var. Oyuna falan girince tıkanır o sistem.

Oha Windows 11 de olsa o kadar RAM tüketmesi imkansız.
Windows 10 ve 11 işletim sistemleri kullandığınız RAM miktarına bağlı olarak RAM tüketir bende bile 16 GB RAM var bende o kadar tüketmiyor Windows 11.
Şu anda Windows 10 kullanıyorum ve şöyle söyleyebilirim ikisi arasında RAM tüketimi bakımından o kadar fark yok.
Windows 10 ve 11 RAM'i bol kullanan işletim sistemleri zaten.
Tahminimce Windows 11 de boşta 3,4 GB RAM tüketimi olacaktır.
Windows 10 da ise bu 2.8 GB civarında.

Hangi isoyu kurmaya çalışıyorsunuz ?

Son düzenleme:

Hocam anlık ISO yazma sorunları olabiliyor bazen. Sorunsuz bir USB'ye yazdıysanız tekrar BIOS'a girip temiz kurulum yapmayı deneyin.

Oha Windows 11 de olsa o kadar RAM tüketmesi imkansız.
Windows 10 ve 11 işletim sistemleri kullandığınız RAM miktarına bağlı olarak RAM tüketir bende bile 16 GB RAM var bende o kadar tüketmiyor Windows 11.
Şu anda Windows 10 kullanıyorum ve şöyle söyleyebilirim ikisi arasında RAM tüketimi bakımından o kadar fark yok.
Windows 10 ve 11 RAM'i bol kullanan işletim sistemleri zaten.
Tahminimce Windows 11 de boşta 3,4 GB RAM tüketimi olacaktır.
Windows 10 da ise bu 2.8 GB civarında.

Hangi ISO'yu kurmaya çalışıyorsunuz?

Microsoft'un kendi sitesinde vardı ilk onu kurdum sonra Ghost Spectre dende denedim olmadı.

Hocam anlık ISO yazma sorunları olabiliyor bazen. Sorunsuz bir USB'ye yazdıysanız tekrar BIOS'a girip temiz kurulum yapmayı deneyin.

4 kez denedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı