Format atarken Windows gider mi?

Trxyo

Hectopat
Daha fazla  
PC çok yavaşladı ve format atmak istiyorum ama Windows'um çakma ve herhangi bir CD'si falan yok elimde. Eğer format atarsam benden herhangi bir şey ister mi Windows ile ilgili ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan olarak kullanıyorsanız evet gider. Aynı zamanda bütün dosyalarınız gider. Size önerim önemli dosyalarınızı yedekleyin. (olası veri kayıplarından sorumlu değilim.)

1621496236930.png

PC çok yavaşladı ve format atmak istiyorum ama Windows'um çakma ve herhangi bir CD'si falan yok elimde. Eğer format atarsam benden herhangi bir şey ister mi Windows ile ilgili ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam tüm verileriniz gider Windows ile aynı bölümde olan, USB'niz yoksa da format atamazsınız.
Windows ayarlarından format atarsanız da programları korumayı seçmezseniz yine gider. Seçerseniz sadece Windows'u sıfırlar.

Format zaten yeni işletim sistemi kurmak demektir. Windows'u etkinleştirmeden kullanırsanız çok bir şey olacağını düşünmüyorum. Sadece sağ alt tarafta Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor. Fakat illaki ki ben etkinleştireceğim diyorsanız satın almanızı tavsiye ederim. Satın alacak paranız yoksa ise KMSpico adlı bir uygulama var. Ne kadar güvenli bilmiyorum ama arkadaşım kullanıyordu bir şey olmadı. Son bir tavsiye format atmadan önemli dosyaların yedeğini alın.
KMSpico kullanılmasını tavsiye etmem.
Bu videoda detaylı açıklanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı